Tüketici Hakem Heyeti'yle uğraşma riskin var ben icra parası derken Trendyol'dan aldığım laptopun parasından bahsediyorum 1 senedir bekliyorum :D
Sıkıntıymış o biraz.

Hocam Sans kısmet nasip ne diyeyim. Vatandan da alsam aynı olacak gibi.
Elektronik biraz şans işi aynı zamanda. Geçen @Radiofloyd'a bir ROG Strix aldık touchpad arızalı çıktı, anında iade almışlar. Ben de aynı cihazı hayatımda duymadığım bir satıcıdan aldım 2 ay önce kadar, canavar gibi çalışıyor.

Game Garajlar G-Sync desteklemiyor maalesef.
Hocam işin aslı insan bir kere son model almak istiyor aslında.
Ama düşününce yurtlarda yazık olur sanki düzgün kullanamayacağim. Üniversite bitince bugünün karti ile bi 5070ti yada 9070xt almayı düşünüyorum 4 5 sene sonra aynı klasmanda. Büyük bide monitör.
Bu asus fena değil gibi. Bende rt açmam ama oyun oynamaktan ve 100 bin TL psikolojisi altında ezilmem diye düşünüyorum.

Hocam işin aslı insan bir kere son model almak istiyor aslında.
Ama düşününce yurtlarda yazık olur sanki düzgün kullanamayacağim. Üniversite bitince bugünün karti ile bi 5070ti yada 9070xt almayı düşünüyorum 4 5 sene sonra aynı klasmanda. Büyük bide monitör.
Bu asus fena değil gibi. Bende rt açmam ama oyun oynamaktan ve 100 bin TL psikolojisi altında ezilmem diye düşünüyorum.
En son atılan TUF F16 güzel. Ekran ve panel olarak başarılı. Soğutma sistemi de güzel. Zaten 5060 kartlar 1080P oyunculuk için çok yeterli. Ultrada oynatır. hatta 2K için bile bazı oyunlarda yeterli.

İç yapısı:

1779137942039.webp

Bence fiyat bayağı iyi şu an güzel bir laptop.
Aktif kullanıyorum bunu memnunum. SSD testinde maksimum 62 dereceye kadar çıkmıştı diye hatırlıyorum.