F16'larda böyle bir şey duymadım açıkçası.yok ssd ısınması , o ısınıyor diyen arkadaşa sordum a16 kasaymis.
Detaylar
Kim cevapladı?Unlishimaide
Becerikli
Arkadaşlar içimde bi burukluk var ama sanırım bu f16 yi aldiricam.
Sizce alıp kutusunu açmadan sinava kadar tutayım mi? Yoksa sınavdan sonra mı alayım?
@mortem.dll bulunamadı
@shiedae3
Zam gelirse diye. Akakçe'ye baktım bu 5 gün içinde fiyatı inmiş. 80 binlerdeymis.
Sizce alıp kutusunu açmadan sinava kadar tutayım mi? Yoksa sınavdan sonra mı alayım?
@mortem.dll bulunamadı
@shiedae3
Zam gelirse diye. Akakçe'ye baktım bu 5 gün içinde fiyatı inmiş. 80 binlerdeymis.
Arkadaşlar içimde bir burukluk var ama sanırım bu F16'yi aldiricam.
@mortem.dll bulunamadı
@shiedae3
Büyük bir risk vallahi, fiyat çizelgesine bakarsan ve bende baktığım için hatırlıyorum bu laptop 16 GB haliyle 70 bin küsurdü.
Alırsan açarsın, açmadan duramazsın. Sınavdan sonrasını bilemiyorum fiyatlar sürekli değişiyor. Her türlü alınacaksa alın gitsin.Arkadaşlar içimde bi burukluk var ama sanırım bu f16 yi aldiricam.
@mortem.dll bulunamadı
@shiedae3
Unlishimaide
Becerikli
Babamın evinde duracak. Bende olmayacak.Alırsan açarsın, açmadan duramazsın. Sınavdan sonrasını bilemiyorum fiyatlar sürekli değişiyor. Her türlü alınacaksa alın gitsin.
SHERLOCKED
Başarılı
75-80 olanlar Full performans odaklı demezdim. Daha çok en pahalı modeller olarak adlandırabilirsiniz. Çünkü çok farkları olmayacak daha uygun olanlardan.
O zaman alın gitsin, dediğim gibi her türlü alınacak zaten. Zam mam gelir ne olur ne olmaz.
Unlishimaide
Becerikli
Bunlarda ptm yok demi. 6 ayda bir bakım gerekir.O zaman alın gitsin, dediğim gibi her türlü alınacak zaten. Zam mam gelir ne olur ne olmaz.
Bunlarda PTM yok değil mi? 6 ayda bir bakım gerekir.
Sanmıyorum 6 aydan daha uzun süre tutar ilk bakımında PTM kullanırsın.
PTM yok. Fakat çok tozlu bir ortamda değilseniz 6 aya gerek yok bence. Senede 1 ideal.