Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Legendnoobe

Uzman
Son gelen güncellemeden sonra oluşan bir shutter sorunum var.

Sistem ablamın:
  • R7 9800X3D
  • RTX 5060
  • ASUS Prime X670-P
  • Crucial 6000mt 32 GB RAM
  • Ekran kartı ve chipset driverları güncel.
Sorunun videosu

Ayrıca oyunda seslerde cızırtılı geliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam, driver değiştirmeyi neden denemiyorsunuz?

Hocam ondan önce birkaç şey denedim ve galiba bu sorun şu konu ile ilgili bu konudaki arkadaşımızın çözümü ile çözdüm;
https://techolay.net/sosyal/konu/r7-9800x3d-sistemde-valorantta-fps-dusuyor.108136/
Tamamen test edip net bir geri dönüş yapacağım.

Hocam ondan önce birkaç şey denedim ve galiba bu sorun şu konu ile ilgili bu konudaki arkadaşımızın çözümü ile çözdüm;
https://techolay.net/sosyal/konu/r7-9800x3d-sistemde-valorantta-fps-dusuyor.108136/

Tamamen test edip net bir geri dönüş yapacağım.

Bu konudaki çözüm ile tüm sorunlar çözüldü, Wi-Fi sürücüsü stutter oluşturuyormuş.
Öncelikle çok teşekkürler Recep abi ablamla ayrı şehirlerdeyim bu yüzden hızlı dönüşler yapamayacağım, kusura bakmayın. Ayrıca 2 gün önce BIOS güncelledim ve EXPO 1 seçili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son gelen güncellemeden sonra oluşan bir shutter sorunum var.

Sistem ablamın:
  • 9800X3D
  • RTX 5060.
  • ASUS Prime X670-P
  • Crucial 6000mt 32 GB RAM.
  • Ekran kartı ve chipset driverları güncel.
Sorunun videosu.

Ayrıca oyunda seslerde cızırtılı geliyormuş.

Oyun hangi diskte kurulu SSD, HDD?

Kardeşim League of Legends oynarken FPS sabitlemeyince stutter yaşıyordu. (700-800 FPS'ten 600'lere drop oluyordu)
240'a sabitledi sorun yaşamamaya başladı.

Valorant hakkında bir bilgim yok ama yukarıdakilerin yanında FPS'i 240 - 360 gibi bir değere sabitleyip deneyebilir misin?

Tüm öneriler için teşekkürler şu an ablama ulaşamıyorum ilk ulaştığımda tüm önerilerinizi aktaracağım.

Kardeşim League of Legends oynarken FPS sabitlemeyince stutter yaşıyordu.
Valorant hakkında bir bilgim yok ama yukarıdakilerin yanında FPS'i 500 gibi bir değere sabitleyip deneyebilir misin?

FPS 300 sabitleyip denendi bir değişim olmadı.