Peki hocam bu sistemin fiyatı nasıl ortalama mı yoksa pahali bir sistemi bu fiyata önerebileceğniz daha iyi sistemler var mı?

Bu fiyatlara sistem pek yok yeni yeni çıkıyor 5070'li sistemler daha çok 9070 ve 9070XT bulunuyor ama yakın zamanda eminim sizin istediğiniz gibi bir sistem çıkacaktır, fiyat konusunda fena değil ama bazı parçalar değişmesi gerekiyor ama zaten hazır sistemin olayı bu bir tarafından tutsan diğer tarafı gidiyor tavsiyem tek tek parçaları sorarak almanız olacak.

Bu fiyatlara sistem pek yok yeni yeni çıkıyor 5070'li sistemler daha çok 9070 ve 9070XT bulunuyor ama yakın zamanda eminim sizin istediğiniz gibi bir sistem çıkacaktır, fiyat konusunda fena değil ama bazı parçalar değişmesi gerekiyor ama zaten hazır sistemin olayı bu bir tarafından tutsan diğer tarafı gidiyor tavsiyem tek tek parçaları sorarak almanız olacak.

Biliyorum hocam aslında tek tek alsam biraz daha uyguna gelir ama benim şu an ihtiyacım olduğu için şu an alacağım yine de önerileriniz için teşekkürler.

Hocam ben tam sistemi alacaken mağazalarda gibi bir ifade yazıyor bir bakar mısınz bu ne anlama geliyor yani benim mağazadan mı almam gerekiyor anlamadım.

Mağazalarda yazısına tıklayınca yanlış hatırlamıyorsam stokta olan mağzaları gösterirdi ama tıklayınca etkileşime girmiyor bu konu hakkında pek bilgim yok.
Hocam, ben bu sistemi almayı düşünüyorum. Bu kasayı aldığımda, ileride işlemciyi yükseltebilir miyim? Sistem bileşenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Aklımda ekran kartını ileride Gigabyte markasıyla değiştirmek var. Sizce Gigabyte ekran kartları nasıldır? Hangi modeli önerirsiniz? Kaliteli midir?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-5070-z790-1-tb-m-2-ssd-32gb-ddr5-ram.html

Mağazalarda yazısına tıklayınca yanlış hatırlamıyorsam stokta olan mağzaları gösterirdi ama tıklayınca etkileşime girmiyor bu konu hakkında pek bilgim yok.

Hocam stok bitmiş galiba bir de bu sistem bakabilir misiniz sizce nasıldır bir de anakart ileride yeni işlemciler yükseltmeye uygun mudur?

Son düzenleme: