En mantıklı seçim şu anda 9060 XT 16 GB uzun yıllar götürür bu kart ileride işlemciyi yükseltirsiniz.
Monitörü de yükseltsin bence, 1080p için fazla değil mi 16 GB VRAM? Ben de 16 GB VRAM kullanıyorum. 8 GB'a yaklaşmıyor bile 1080p'de.
En mantıklı seçim şu anda 9060 XT 16 GB uzun yıllar götürür bu kart ileride işlemciyi yükseltirsiniz.
Hocam iyi de alınabiliyorken 16 GB almak varken 1080p'de DLSS ve MFG pek kullanılmasına gerek bile yok. İleride monitör aldığında VRAM yüzünden başı ağrımayacak.Monitörü de yükseltsin bence, 1080p için fazla değil mi 16 GB VRAM? Ben de 16 GB VRAM kullanıyorum. 8 GB'a yaklaşmıyor bile 1080p'de.
Hocam iyide alınabiliyorken 16 GB almak varken 1080p de DLSS ve MFG pek kullanılmasına gerek bile yok ileride monitör aldığında VRAM yüzünden başı ağrımayacak.
Alakası yok.Şimdi 5060 Tİ 8GB alırsam hiçbir şeyi değiştirmeyeceğim. Ama 9060Xt alırsam işlemciyi darboğaz yüzünden değiştirmek zorunda kalacağım.
İkinci el aramıyorum.
Sorun şurada hocam, 5060Ti'ın o gördüğünüz kas gücünü şimdi olmasa bile ileride kullanamayacaksınız. Ultra'da oynayabilecekken Medium'da oynamanız gerekecek VRAM yetmediği için.Şimdi 5060 Tİ 8GB alırsam hiçbir şeyi değiştirmeyeceğim. Ama 9060Xt alırsam işlemciyi darboğaz yüzünden değiştirmek zorunda kalacağım. Bir de DLSS 5 teknolojisi çok hoşuma gitti yine kararsız kaldım.
Şimdi 5060 Ti 8 GB alırsam hiçbir şeyi değiştirmeyeceğim. Ama 9060XT alırsam işlemciyi darboğaz yüzünden değiştirmek zorunda kalacağım. Bir de DLSS 5 teknolojisi çok hoşuma gitti yine kararsız kaldım.