Merhaba, ASUS Dual 5060 Ti 16 GB aldım fakat elimdeki PSU uyumlu mu emin olamadım. Güç olarak fazlasıyla yeterli onda bir problem yok fakat bayağı eski olduğu için giriş çıkış kabloları vs. güncelleniyor sonuçta yeni teknolojilerle birlikte. Bunlarla alakalı PSU sitesinde aşağıdaki bilgileri buldum ben pek anlamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Model Corsair CS750M.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Dönüştürücü olmadan kullanabilir miyim? Bir yerlerde bazı ekran kartlarının yandığını falan duymuştum o sanırım çok güç çeken kartlarda oluyor da şüphelendiğim için yine de sormak istedim.Kartın 1 tane 8 pin PCI-e güç soketine ihtiyacı var, sizdeki PSU'da bu soketten 4 tane var, sorun yok.
Eki Görüntüle 159637
Sizin kartınızda eski nesil 8 pin bağlantı var, dönüştürücü gen 5 güç girişi olan kartlarda kullanılıyor, bu bağlantı yüksek güç çeken kartlarda gevşek olduğunda soket erimesi olabiliyor.
Siz PSU'dan gelen 8 pin PCI-e güç soketini karta takacaksınız o kadar.
Anladım yani benim kartımda herhangi bir soket güncellemesi yok. Yardımınız için teşekkür ederim.Sizin kartınızda eski nesil 8 pin bağlantı var, dönüştürücü gen 5 güç girişi olan kartlarda kullanılıyor, bu bağlantı yüksek güç çeken kartlarda gevşek olduğunda soket erimesi olabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-