Şimdi gördüğüm için yazıyorum bende aynı üçlüyü kullanıyorum ve hemen hemen skor aynı. Benim test sonucum burada FurMark2 Score girip kontrol edebilirsin. @Dzdenoglu Oynadığın başka bir oyun varsa ortak bir oyun bulursak test yapabilirim. Forza 6 oynadım ama değerlerimi hatırlamıyorum.

Şimdi gördüğüm için yazıyorum bende aynı üçlüyü kullanıyorum ve hemen hemen skor aynı. Benim test sonucum burada FurMark2 Score girip kontrol edebilirsin. @Dzdenoglu Oynadığın başka bir oyun varsa ortak bir oyun bulursak test yapabilirim. Forza 6 oynadım ama değerlerimi hatırlamıyorum.
Ben şu an The Blood of Dawnwalker oynuyorum ama DLSS 5 ile. Aklında bir oyun varsa söyleyebilirsin bende varsa performansa bakayım.

Normal. Kartın TDP değeri zaten 180W. Her oyunda bunu çekemez. Optimizasyona bağlı.

Evet öyleymiş. Overclock yapıp Power limiti %105'e çektiğim için bazı oyunlarda 189W çekiyor bazı oyunlarda 130-140 civarında kalıyor. Ben de montajında bazı sıkıntılar yaşadığım ve ikinci el olduğu için danışmak istedim.