tosedo

Üyecik
Merhaba arkadaşlar. çok garip bir sorunla karşı karşıyayım. Yeni MSI RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartı satın aldım. Öncesinde 3060 kullanıyordum. 5060 Ti ekran kartını taktım FurMark'ta stres testi yaptım problem yok, Cyberpunk 2077 oynadım problem yok ama şöyle bir hata alıyorum:

Chrome'da Kick'e girip yayınları izlerken anlık ekranım kırmızı, yeşil ve çekmeyen televizyon gibi karıncalanmalar oluyor. Sayfayı her yenilediğimde bu tekrarlanıyor. Çeşitli çözümler denedim MPO kapatmak gibi ama düzelmedi. En son DDU ile eski driverı silip eski ekran kartımı taktım ve onda böyle bir sorunla karşılaşmadım. İade etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Screenshot_20260204_220853_Instagram.webp

• Eski sürücüleri denedim çözülmedi.
  • Edge ile girip denedim düzelmedi.
  • Sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.
İşin ilginç tarafı oyunlarda bir sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Eski sürücüleri denedim çözülmedi.
  • Edge ile girip denedim düzelmedi.
  • Sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.
İşin ilginç tarafı oyunlarda bir sorun yaşamadım.

Donanım hızlandırma aç kapa dene tarayıcıdan olmazsa flags ayarlarından encoder ayarını D3D9 ya da D3D11 WARP deneyın.

Bende şu an Gigabyte RTX 5060 8 GB Ekran Kartı var ve bende bu problemi yaşıyorum Firefox ve Brave gibi tarayıcılarda böyle bir sıkıntım yoktu fakat Opera'da siteyi tamamen kapattığımda ekranı Full böyle kaplıyor Edge ve Google'da Kick'i açtığımda hem arayüz kasıyor hem de aşağıya kaydırdığımda seninkisi gibi aynı karıncalanmaları yaşıyordum halen bir çözüm bulamadım cevap veren arkadaşların tavsiyelerini denedim fakat hiçbiri olmadı DDU denedim 20 dakika beklesem PC güvenli modda açılmıyor anca güç düğmesine 10 saniye basıp tekrar denedim ve hiçbir sonuç alamadım driverlarda güncel...

Bu problemi çözüm yolunu halen bulamadım eğer bu konu kapanmadıysa ve bilen birisi varsa yardımcı olabilirse memnun olurum gerekirse bende bir başlık koyarım olmadı garantisi devam ediyor iade eder yenisi temin ederim.