1827

Yetkin
Makaleler
6
Bu iki kart arasında kaldım. İki modelin de 16 GB versiyonlarını düşünüyorum. NVIDIA olarak kafamda kararlaştırdım fakat size de sormak istedim. Güncel olarak Unreal Engine veya Godot ve ağır Minecraft modları için kullanacağım. İlerleyen zamanlarda yapay zeka derslerimiz olacak. Bu yüzden NVIDIA daha yakınım ama AMD işimi görecek olursa onu da alabilirim. Ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi kart alınmalı? 5k fazla para verilerek RTX 5060 Ti alınmalı mı?

Son düzenleme:
Bu iki kart arasında kaldım. İki modelin de 16 GB versiyonlarını düşünüyorum. NVIDIA olarak kafamda kararlaştırdım fakat size de sormak istedim. Güncel olarak Unreal Engine veya Godot ve ağır Minecraft modları için kullanacağım. İlerleyen zamanlarda yapay zeka derslerimiz olacak. Bu yüzden NVIDIA daha yakınım ama AMD işimi görecek olursa onu da alabilirim. Ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi kart alınmalı? 5K fazla para verilerek RTX 5060 Ti alınmalı mı?

5K paraya değer fark yok fakat NVIDIA istiyorsanız değer.

5060 Ti parasını hakkeden kart değil, 5070 32K şu an. 30 bine düşebilir, Vatan Bilgisayar arada bir böyle indirim yapıyor. Şahsen 4K koyup 5070 alırdım.
Biraz indirim kovalayım o zaman.

5060 Ti parasını hakkeden kart değil, 5070 32K şu an. 30 bine düşebilir, Vatan Bilgisayar arada bir böyle indirim yapıyor. Şahsen 4K koyup 5070 alırdım.
Aslında en başta 5070 düşündüm, monitör 1080p olunca vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin aşırı güçsüz değilse 1080p'de fazla darboğaz yaşayacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: