Detaylar
Kim cevapladı?5070 Ti zorunluluğu kırılmış oldu. 5070'in 12'yi dolduracağını düşünüyorum, güzel oldu. 4060 ve 4070'de de oldugu gibi, 5060 yerine 5070 laptop almanın manası yoktu. 12GB VRAM'li modellere kadar.
Link var mı?Sizce 12 GB VRAM desteğiyle artık alınabilir hale geldiler mi, yoksa 5060 fiyat performans özelliğini hâlâ koruyacak mı?
Nvidia GeForce RTX 5070 Laptop Modelleri ve Fiyatları
Game Garaj RTX 5070'li laptop modelleri Game Garaj'da. Oyunculara özel yüksek FPS ve performanslı RTX 5070 ekran kartlı laptopları hemen keşfedin.
Henüz ben de bir model linki görmedim ancak İtopya'nın bu konuda bir haberi var;
NVIDIA RTX 5070 12GB Laptop Modeli Resmen Duyuruldu! - İtopya Blog
Dizüstü bilgisayar dünyasında ekran kartı seçerken en büyük soru işareti her zaman "VRAM kapasitesi yeterli mi?" olurdu. NVIDIA, bu soruya radikal bir yanıt
Fiyatlar tuzlu maalesef ki. 65-70 bandına bir düşse havada kapılır ama.![]()
Game Garaj RTX 5070'li laptop modelleri Game Garaj'da. Oyunculara özel yüksek FPS ve performanslı RTX 5070 ekran kartlı laptopları hemen keşfedin.www.gamegaraj.com
- Makaleler
- 1
96.500 biraz fazla sanki.![]()
Game Garaj RTX 5070'li laptop modelleri Game Garaj'da. Oyunculara özel yüksek FPS ve performanslı RTX 5070 ekran kartlı laptopları hemen keşfedin.www.gamegaraj.com
5070 8 GB VRAM kullanan biri olarak şu anki fiyatlar niye 12 GB'lık olanı almadım dedirtmedi.Henüz ben de bir model linki görmedim ancak İtopya'nın bu konuda bir haberi var;
![]()
NVIDIA RTX 5070 12GB Laptop Modeli Resmen Duyuruldu! - İtopya Blog
Dizüstü bilgisayar dünyasında ekran kartı seçerken en büyük soru işareti her zaman "VRAM kapasitesi yeterli mi?" olurdu. NVIDIA, bu soruya radikal bir yanıtwww.itopya.com
Fiyatlar tuzlu maalesef ki. 65-70 bandına bir düşse havada kapılır ama.
Güzel günlerde kullanın, bence şuan asıl demeniz gereken fazla fark ödediyseniz neden 5070 aldığınız.5070 8 GB VRAM kullanan biri olarak şu anki fiyatlar niye 12 GB'lık olanı almadım dedirtmedi.
Çevremdeki herkesde 70 serisi olunca düşüğünü almak istemedim hocam. 5060 laptoplarda f/p olarak daha mantıklı kabul ediyorum ama pişman değilim.Güzel günlerde kullanın, bence şuan asıl demeniz gereken fazla fark ödediyseniz neden 5070 aldığınız.
Süper. Fiyatları biraz daha otursun, marka, model çeşitleri de artar umarım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-