Hocam RTX 5070 2K için fazlasıyla yeterli bir kart zaten içerisinde DLSS gibi bir teknoloji var. Bu kartı doğru bir işlemci ile beslerseniz çok çok yeterli bir kart. RTX 5070 Ti bütçe olsa bile almak çok da mantıklı değil eğer çok fazla oyun delisi değilsen şahsi fikrimdir. Ayrıca AMD tarafında RTX serisi kartlara göre daha uygun fiyatlara daha üst seviye kart bulmak kolay.
AMD kullandım şahsen hiç sıkıntı ceketim 6700XT ve 7800XT sorunsuz sekizde kullandım lakin oynadığım oyun daha cok NVIDIA kartlara optimize edilmiş durumda AMD kartla oynarken Micro stuttering sorunu oluyor ama NVIDIA kartta bu durum olmuyor.
AMD kullandım şahsen hiç sıkıntı ceketim 6700XT ve 7800XT sorunsuz sekizde kullandım lakin oynadığım oyun daha cok NVIDIA kartlara optimize edilmiş durumda AMD kartla oynarken Micro stuttering sorunu oluyor ama NVIDIA kartta bu durum olmuyor.
Oynadığım oyun NVIDIA daha iyi optimize.
Bu videonun 9070XT olanı izledim az önce 5070 kart 9070XT'den daha fazla FPS alıyor.
Ben olsam YouTube testlerine körü körüne bağlanmazdım. En kötü 5070 9070XT kadar FPS alırım. Ancak ileriye dönük olması adına yine de 9070XT alınmalı. Piyasada şu an en F/P ürün 9070XT NVIDIA fanboy isen 5070 Ti üstü 5080'dir.
Ben olsam YouTube testlerine körü körüne bağlanmazdım. En kötü 5070 9070XT kadar FPS alırım. Ancak ileriye dönük olması adına yine de 9070XT alınmalı. Piyasada şu an en F/P ürün 9070XT NVIDIA fanboy isen 5070 Ti üstü 5080'dir.
Öyle fanboy falan alakam yok ama Rust oyun motoru Unity NVIDIA karta daha cok optimize 6700XT ve 7800XT kullandım Micro stuttering sorunu cıkıyor Rust oyununda bu yüzden 5070 düşünüyorum
Öyle fanboy falan alakam yok ama Rust oyun motoru Unity NVIDIA karta daha cok optimize 6700XT ve 7800XT kullandım Micro stuttering sorunu cıkıyor Rust oyununda bu yüzden 5070 düşünüyorum
O da bir değişikmiş ancak Micro stuttering sorunu bir tek ekran kartından olmuyor onu da bilmeni isterim. Stabil bir sistemde NVIDIA ne ise AMD de odur. İçin rahat edecekse alabilirsin ama bende @Leon Scott Kennedy gibi düşünüyorum 5070'e o parayı vereceğin 5060 Ti al daha iyi.