RivialıGeraltt

Çalışkan
Arkadaşlar dün 5070 almaya karar vermiştim ama hangi markayı alsam diye düşünüyordum. Çünkü artık 2K'da daha rahat oyun oynamak istiyorum. Bugün de 6000 serisi sızıntılarını görünce kararsız kaldım. Sizce beklemeli miyim yoksa şimdi al geç mi dersiniz? Al derseniz hangi modelini önerirsiniz? Şu an kullandığım model de Gaming Z 3060 Ti, ona göre de bir yorum yaparsanız sevinirim. Kullandığım işlemci 11700F, PSU da FPS 700 +80W bronze. PSU'dan da şöyle emin olamadım, acaba güç kaynağı yeter mi yeni ekran kartı alırsam?

VRAM artısı bir de güç olarak fark olduğu için 9070XT öneriyorum RTX 5070 yerine fakat illa NVIDIA derseniz 2K'da rahat rahat oynarsınız. 6000 serisi daha gelmez uzun süre işlemcide 2K'da besler dediğim kartları.

Güç kaynağı 5070 için yeterli fakat 9070XT peak yaptığında ne olur bilemiyorum yıpranma payı vs ile ucundan kurtarabilir.

Asus prime 5070 tam bir fiyat/performans kartı... Sessiz çalışıyor ısınmıyor. Çok güç tüketmiyor.
Aynı kartı kullanıyorum, ısınmıyor ama bu fiyata alınmaz. Geçen sene 30K’ya almıştım, ne zam yemiş.
@RivialıGeraltt, RTX 6XXX serisine daha çok var. 5070, 2K için fazlasıyla yeterli.
Fiyatı bazen 32K’ya kadar düşüyor.
Unutmadan söyleyeyim Psu yeterli gelecektir.