Alma eski soket zaten upgrade etmek mümkün değil. Geleceğe dönük bir sistem değil.
5070 ile 3090 arasında kas gücü bakımından çok fark yok 3090'nın en büyük avantajı bellek miktarı 24 GB belleği var. Onun dışından Blender üzerinden yapılan yüzlerce sentetik render testinin sonucunda ortaya çıkan tabloda 5070 render performansı (yani kas gücü bakımından) 3090'ı geçiyor...5070 3090'dan daha güçlüdür ancak bu 3090'ın 5070'den daha üst düzey bir ekran kartı olduğunu değiştirmiyor.
Pişman olmazsınız emin olun bende 9900X kullanıyorum çok memnunum, Intel'den geçtim AMD'ye AMD işlemci konusunda kesinlikle şuan Intel'den çok daha iyi.
Yeni nesil AMD işlemcilerde gecikme olduğuna dair kanıt bekliyoruz.Ben olsam Intel alırdım. AMD'nin garip bir gecikmesi var.
Üzgünüm sattım.Yeni nesil AMD işlemcilerde gecikme olduğuna dair kanıt bekliyoruz.
Dediğini yaşayan yok şu an. Geçmişte olmuştur olmamıştır bilmiyorum ve zannetmiyorum fakat AMD işlemcilerin input lagı arttırdığı gerçeği tamamen yalan. Kanıt bulamıyorum, bulabildiysen at. Tek sen Intel kullanmadın bu zamana kadar.
Bu atar gider ne?Dediğini yaşayan yok şu an. Geçmişte olmuştur olmamıştır bilmiyorum ve zannetmiyorum fakat AMD işlemcilerin input lagı arttırdığı gerçeği tamamen yalan. Kanıt bulamıyorum, bulabildiysen at. Tek sen Intel kullanmadın bu zamana kadar.