Detaylar
Kim cevapladı?B 52 Stratofortress 2
Uzman
11.40 V'a sıkıntı yok, kart çalışmaya devam eder ancak PSU'nun yükte biraz zorlandığını gösteriyor. Dönüştürücünün kalitesi de buna sebep olabilir denemek lazım.
11.40 V'a sıkıntı yok, kart çalışmaya devam eder ancak PSU'nun yükte biraz zorlandığını gösteriyor. Dönüştürücünün kalitesi de buna sebep olabilir denemek lazım.
PSU'mun yetersiz olduğunu düşünüyorum ama kablo erimesi durumundan korkuyorum sorun yaşar mıyım?
SHERLOCKED 103
Bilgin
Merak edip ben de baktım. Çok da para vermediğim bir uzatma kablosu kullanmama rağmen 11.83'e düştü en fazla. PSU marka ve modeli nedir?
B 52 Stratofortress 2
Uzman
RTX 5070 kablo eritecek kadar akım çekmiyor, ben daha bu modellerde kablo erimesi yaşayan görmedim. 5080 ve üzerinde oluyor daha çok. Bu değerlere bakılırsa ya PSU bayılıyor ya da dönüştürücü kablo kötü.PSU'mun yetersiz olduğunu düşünüyorum ama kablo erimesi durumundan korkuyorum sorun yaşar mıyım?
Merak edip ben de baktım. Çok da para vermediğim bir uzatma kablosu kullanmama rağmen 11.83'e düştü en fazla. PSU marka ve modeli nedir?
MSI MAG A600dn kullanmaktayım PSU güç olarak yetiyor ama voltaj olarak besleyemiyor sanırım.
PSU güç olarak yetiyor ama voltaj olarak besleyemiyor sanırım.
Donma takılma varsa, yetersiz olabilir.
Donma takılma çökme gibi bir durum yok kart stabil.