Dönüştürücü ile bağladığımda herhangi bir güç kaybı, performans kaybı olur mu peki?Sorun değil hocam.
12WHPR bunda yok fakat kartın içinden dönüştürücü çıkıyor, onun ile sorunsuz bağlarsınız.
Detaylar
Kim cevapladı?Tabii ki olmaz.Dönüştürücü ile bağladığımda herhangi bir güç kaybı, performans kaybı olur mu peki?
Sorun değil hocam.
12whpr bunda yok fakat kartın içinden dönüştürücü çıkıyor, onun ile sorunsuz bağlarsınız.
3-4 ay öyle kullandım, sorun olmadı. Yeni PSU alınca direk bağlantı vardı, onula kullanıyorum. İki seçenekte sorun olmaz.
Bulunur tabii ki.
Kaliteli F/P bir model, iki tane alabilirsiniz. Fazlasıyla yeterli.
@Becker, https://share.google/3mXOo6SNoFhiaQ5rE şahsen bunu öneririm, bir tık daha iyi ve garanti açısından daha önde.
3-4 ay öyle kullandım, sorun olmadı. Yeni PSU alınca direk bağlantı vardı, onula kullanıyorum. İki seçenekte sorun olmaz.
Teşekkürler, hepsine bakıcam. Peki 3-3.5k bandında direkt 12WHPR pini olan bir PSU bulunamaz mı acaba? Dönüştürücü ile hiç uğraşmaya gerek kalmasın istiyorum.@Becker, https://share.google/3mXOo6SNoFhiaQ5rE şahsen bunu öneririm, bir tık daha iyi ve garanti açısından daha önde.
Teşekkürler, hepsine bakacağım. Peki 3-3.5k bandında direkt 12whpr PIN'i olan bir PSU bulunamaz mı acaba? Dönüştürücü ile hiç uğraşmaya gerek kalmasın istiyorum.
Ayrı bir konu açarsan, daha çok öneri gelir.
Teşekkürler, hepsine bakıcam. Peki 3-3.5k bandında direkt 12WHPR pini olan bir PSU bulunamaz mı acaba? Dönüştürücü ile hiç uğraşmaya gerek kalmasın istiyorum.
Veya
Raijintek'in zero fan ayarının eşekliği tutabiliyor. Ses sorunu yaşarsanız fan dayayın.
Fan dayayınca da çözülmüyor maalesef, benim bir arkadaş denedi, eşekliğe devam ediyor. Onu da tam yapsalar on numara PSU.Veya
Raijintek'in zero fan ayarının eşekliği tutabiliyor. Ses sorunu yaşarsanız fan dayayın.
Teşekkürler sizin attıklarınıza da bakayım bir konu daha açayım o zaman. Fazladan tavsiye olsun ona göre karar veririm.Veya