hocam 850W cratos ürünü ile şüphelerim var. 5000 sersi yanma vakaları da yaşadı. Gen5 tam olarak da destek sağlamıyor. Sorunları var, gerçekten risk önemli ölçüde.
Yanma sebebinin asıl sebebi kullanıcıların kabloyu tam oturtamaması. İç yapı olarak çok iyi bir PSU, ondan kaynakli değil yani.

Peki 5070 Ti ve 700W olan için ne dersiniz? Yanlış hatırlamıyorsam Gold sertifikaı vardı, markası Zalman.

Ben dediklerimin arkasındayım. 700W PSU 5070 uygun olabilir. Ölçmek gerek, tam emin olmak için. Kesinlikle tavsiyem 5070 Ti için kaliteli bir PSU almanız.

Ben dediklerimin arkasındayım. 700W PSU 5070 uygun olabilir. Ölçmek gerek, tam emin olmak için. Kesinlikle tavsiyem 5070 Ti için kaliteli bir PSU almanız.
Tam model önemli. Sertifika kalite göstergesi değil, ama kullanılır.
Ben en iyisi her ikisi için de yeni bir PSU alayım. Tavsiyeniz var mıdır? FP olursa çok güzel olur 3-4k civarına mesela bulunabilir mi?

Çok teşekkürler son bir soru daha sorayım. 5000 serisi 12 pin kablo ile bağlanıyormuş sanırım. Bu PSU onun için de uyumludur dimi? PSU'lardan çok anlamıyorum biraz fazla soru sordum o yüzden kusura bakmayın.
Sorun değil hocam.
12WHPR bunda yok fakat kartın içinden dönüştürücü çıkıyor, onun ile sorunsuz bağlarsınız.