RTX 5070 için 750W PSU yeter olur mu?

velican

Çalışkan
Merhaba öncelikle benim elimde FSP Hydro k Pro ATX 3.0 750W 80+Bronze güç kaynağım var bu MSI RTX 5070 Gaming Trio ekran kartına yeterli olur mu PSU'dan çıkan kablo 12VHPWR kablo tek çıkış 300W destekliyor bunu kullanmalıyım ya da ekran kartı yanında verilecek dönüştürücü işimi görür mü?

Yeterli olur, direkt 12VHPWR kablosunu kullanın, dönüştürücü ile işiniz yok, 300W'a ek olarak PCI-e slotu da 75W verir, fazla fazla yeter, kartınız 250W güç çekiyor.

Fakat direk PSU'dan kabloyu takınca uzun süre oyun oynadıgım zaman sistem kendini kitliyor kapatıyor ama dönüştürücü ile kullandıgım zaman sıkıntı yok acaba PSU'dan gelen tek kablo sıkıntı olabir mi?

Yeterli olur, direkt 12VHPWR kablosunu kullanın, dönüştürücü ile işiniz yok, 300W'a ek olarak PCI-e slotu da 75W verir, fazla fazla yeter, kartınız 250W güç çekiyor.

Bir de ASUS Prime B450M anakart kullanıyorum oda bir sıkıntı yapar mı? Uygun fiyat ekran kartı aldık sanki pek performans alamadıgım gibi geldi bana.

Fakat direk PSU'dan kabloyu takınca uzun süre oyun oynadıgım zaman sistem kendini kitliyor kapatıyor ama dönüştürücü ile kullandıgım zaman sıkıntı yok acaba PSU'dan gelen tek kablo sıkıntı olabir mi?

Bir de ASUS Prime B450M anakart ve 5700 3xd ile kullanıyorum oda bir sıkıntı yapar mı? Uygun fiyat ekran kartı aldık sanki pek performans alamadıgım gibi geldi bana.

Geri
Yukarı Alt