Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dataservis'de 1.5K'ya ekran var. Ben yaptırın derim ama muhtemelen işçilik de ekleyeceklerdir.
- HDMI kablo tak.
- Windows +P tuşuna üç kere basarsan uzat seçeneği çeilmiş olur.
Eki Görüntüle 158385
- HDMI kablo tak.
- Windows +p tuşuna üç kere basarsan uzat seçeneği çeilmiş olur.
Ama sağ taraf gözükmüyor ekran paneli kırıldığı için yani oradan tıklayamıyorum bir de HDMI kablosu yok.
Ama sağ taraf gözükmüyor ekran paneli kırıldığı için yani oradan tıklayamıyorum bir de HDMI kablosu yok.
Yoksa olmaz.
Ekran ile hiçbir şey göremiyorum bunu düzeltmemi sağlayan herhangi bir şey var mı önemli bir şey yapacaktım bilgisayarda.
HDMI kablosu alıp TV'ye bağlıyacaksın başka yapabilecek bir şey yok gibi.Ekran ile hiçbir şey göremiyorum bunu düzeltmemi sağlayan herhangi bir şey var mı önemli bir şey yapacaktım bilgisayarda.
- Makaleler
- 14
Birkaç kere bu tuş kombinasyonunu dene. O seçenekler arasında geziniyorsun ama göremiyorsun. Windows açıksa tabii.Ama sağ taraf gözükmüyor ekran paneli kırıldığı için yani oradan tıklayamıyorum bir de HDMI kablosu yok.
Birkaç kere bu tuş kombinasyonunu dene. O seçenekler arasında geziniyorsun ama göremiyorsun. Windows açıksa tabii.
Yani birkaç kere denedim ama ekranda fazla renk olduğu için neredeyse hiçbir şey gözükmüyor olsa bile kapanıyor ekran anlamadığım bir şekilde. Dell Laptop 3520 İnscripion 15
- Makaleler
- 14
Çünkü ikinci ekran moduna geçiyor olabilir. Kablo değiştirmeyi deneyin gerekirse. Ekranda görebildiğiniz kısım var mı? Başarabilirseniz Anydesk açabiliyor musunuz?Yani birkaç kere denedim ama ekranda fazla renk olduğu için neredeyse hiçbir şey gözükmüyor olsa bile kapanıyor ekran anlamadığım bir şekilde.
Çünkü ikinci ekran moduna geçiyor olabilir. Kablo değiştirmeyi deneyin gerekirse. Ekranda görebildiğiniz kısım var mı? Başarabilirseniz AnyDesk açabiliyor musunuz?
Yani sol taraf ama çok küçük bir kısım.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-