Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dataservis'de 1.5K'ya ekran var. Ben yaptırın derim ama muhtemelen işçilik de ekleyeceklerdir.
- Makaleler
- 14
Anydesk açabilmeyi başarabilirseniz size yardımcı olabilirim. Saat 21 gibi bilgisayara geçeceğim. Başlat + R yaptığınız zaman çalıştır penceresini görebiliyorsanız da bir şekilde hallederiz diye düşünüyorum.
AnyDesk açabilmeyi başarabilirseniz size yardımcı olabilirim. Saat 21 gibi bilgisayara geçeceğim. Başlat + r yaptığınız zaman çalıştır penceresini görebiliyorsanız da bir şekilde hallederiz diye düşünüyorum.
Deneyeceğim ama zor gibi gözüküyor.
AnyDesk açabilmeyi başarabilirseniz size yardımcı olabilirim. Saat 21 gibi bilgisayara geçeceğim. Başlat + r yaptığınız zaman çalıştır penceresini görebiliyorsanız da bir şekilde hallederiz diye düşünüyorum.
Bir de bir şey soracağım arkadaş ile denemeye çalışacağızda AnyDesk açınca ne yapmamız gerekiyor.
- Makaleler
- 14
Programdaki ID'yi görebilirseniz uzaktan bilgisayarınızı kullanabilirim. Böylece sürücüleri ve monitörü görüp görmediğini kontrol edebiliriz.Bir de bir şey soracağım arkadaş ile denemeye çalışacağızda AnyDesk açınca ne yapmamız gerekiyor.
Programdaki ID'yi görebilirseniz uzaktan bilgisayarınızı kullanabilirim. Böylece sürücüleri ve monitörü görüp görmediğini kontrol edebiliriz.
Bununla ilgili video var mı?
- Makaleler
- 14
Sanmam. Aklımda bir yöntem var. Başka bir bilgisayarınız var mı?
Sanmam. Aklımda bir yöntem var. Başka bir bilgisayarınız var mı?
Hayır.
- Makaleler
- 14
Çalıştır penceresi ile işi çözmeye çalışacağız. Windows sürümünüzü hatırlıyor musunuz?
Çalıştır penceresi ile işi çözmeye çalışacağız. Windows sürümünüzü hatırlıyor musunuz?
Windows 11 diye biliyorum. Bir de ekrandaki renkler hep değişiyor normal mi?
- Makaleler
- 14
Ekran kırık olduğu için normal. Ben bilgisayara geçer geçmez yardımcı olmaya çalışacağım. Çalıştır açıp "cmd" yazıp enter yap. Çıkan pencereyi görebiliyor musun?Windows 11 diye biliyorum. Bir de ekrandaki renkler hep değişiyor normal mi?
Ekran kırık olduğu için normal. Ben bilgisayara geçer geçmez yardımcı olmaya çalışacağım. Çalıştır açıp "CMD" yazıp enter yap. Çıkan pencereyi görebiliyor musun?
Evet ama hepsi değil bir de güvenli mi? Çoğu kişi olmaz dedi tamir yapılmalı dediler.