Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Foop

Çalışkan
Laptopumu televizyona bağlayacağım. Win+k ile bağlayacağım ama ekranda nasıl tıklıcam? Ekran paneli içten kırık o yüzden sağ taraf gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_9807.webp
    IMG_9807.webp
    429,6 KB · Görüntüleme: 80
Anydesk açabilmeyi başarabilirseniz size yardımcı olabilirim. Saat 21 gibi bilgisayara geçeceğim. Başlat + R yaptığınız zaman çalıştır penceresini görebiliyorsanız da bir şekilde hallederiz diye düşünüyorum.

AnyDesk açabilmeyi başarabilirseniz size yardımcı olabilirim. Saat 21 gibi bilgisayara geçeceğim. Başlat + r yaptığınız zaman çalıştır penceresini görebiliyorsanız da bir şekilde hallederiz diye düşünüyorum.

Deneyeceğim ama zor gibi gözüküyor.

AnyDesk açabilmeyi başarabilirseniz size yardımcı olabilirim. Saat 21 gibi bilgisayara geçeceğim. Başlat + r yaptığınız zaman çalıştır penceresini görebiliyorsanız da bir şekilde hallederiz diye düşünüyorum.

Bir de bir şey soracağım arkadaş ile denemeye çalışacağızda AnyDesk açınca ne yapmamız gerekiyor.

Bir de bir şey soracağım arkadaş ile denemeye çalışacağızda AnyDesk açınca ne yapmamız gerekiyor.
Programdaki ID'yi görebilirseniz uzaktan bilgisayarınızı kullanabilirim. Böylece sürücüleri ve monitörü görüp görmediğini kontrol edebiliriz.

Windows 11 diye biliyorum. Bir de ekrandaki renkler hep değişiyor normal mi?
Ekran kırık olduğu için normal. Ben bilgisayara geçer geçmez yardımcı olmaya çalışacağım. Çalıştır açıp "cmd" yazıp enter yap. Çıkan pencereyi görebiliyor musun?