Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
Dataservis'de 1.5K'ya ekran var. Ben yaptırın derim ama muhtemelen işçilik de ekleyeceklerdir.
Eki Görüntüle 158385
- HDMI kablo tak.
- Windows +p tuşuna üç kere basarsan uzat seçeneği çeilmiş olur.
Ama sağ taraf gözükmüyor ekran paneli kırıldığı için yani oradan tıklayamıyorum bir de HDMI kablosu yok.
HDMI kablosu alıp TV'ye bağlıyacaksın başka yapabilecek bir şey yok gibi.Ekran ile hiçbir şey göremiyorum bunu düzeltmemi sağlayan herhangi bir şey var mı önemli bir şey yapacaktım bilgisayarda.
Birkaç kere bu tuş kombinasyonunu dene. O seçenekler arasında geziniyorsun ama göremiyorsun. Windows açıksa tabii.Ama sağ taraf gözükmüyor ekran paneli kırıldığı için yani oradan tıklayamıyorum bir de HDMI kablosu yok.
Birkaç kere bu tuş kombinasyonunu dene. O seçenekler arasında geziniyorsun ama göremiyorsun. Windows açıksa tabii.
Çünkü ikinci ekran moduna geçiyor olabilir. Kablo değiştirmeyi deneyin gerekirse. Ekranda görebildiğiniz kısım var mı? Başarabilirseniz Anydesk açabiliyor musunuz?Yani birkaç kere denedim ama ekranda fazla renk olduğu için neredeyse hiçbir şey gözükmüyor olsa bile kapanıyor ekran anlamadığım bir şekilde.
Çünkü ikinci ekran moduna geçiyor olabilir. Kablo değiştirmeyi deneyin gerekirse. Ekranda görebildiğiniz kısım var mı? Başarabilirseniz AnyDesk açabiliyor musunuz?