Aslında tam olarak sana gider AMD, çünkü FPS oyununda upscale saçmalıklarıyla işin yok, maksimum kas gücü, maksimum FPS. Normalde 9070XT varken 5070 almak abes zaten, RT'de bile üstü değil 5070.
Ama kararım kesin diyorsan, Asus al. Gigabyte hem CW, hem jel problemleriyle uğraştırma potansiyeline sahip. Dual da çok iyi model değildir ama en azından Gigabyte seviyesinde bilinen problemli değil.
Gigabyte herhalde yıllardır giriş seviye kartlarında CW sorunu var. Yani ikisinin de kalitesi aynıdır muhtemelen. Gigabyte 3 fana sahip olmasına rağmen öyle büyük bir serinlik farkı da atamıyordur tahminimce. Ben de Asus Dual derdim.
Asus Dual 3060 Ti kullanıyordum 2-3 sene önce, onda bir miktar coil whine vardı ama rahatsız edici seviyede değildi, undervolt ile baya azalmıştı. Kasanız ve bütçeniz elveriyorsa MSI Inspire 5070 3X almanızı öneririm, şu an kendim de kullanıyorum ve çok memnunum.
akakçede en ucuz 41k bu tebilon neye göre bu fiyatlandırmayı yaptı anlayamadım, 5070 iyi bi kart diye düşünüyordum 4060 dan geçicem niye beğenmediğinizi anlamadım
Ben 5070'i beğenmedim demedim hocam. Zaten 5070 önerdim. Sadece fazladan para vermeye gerek yok, attığım model de F/P olarak gayet iyi olduğu için önerdim.