Kartın 85 dereceleri göreceğini sanmıyorum, en fazla 75-76 görür gibi. Evet, ekran kartının altına fan yerleştiriliyor fakat önümüz zaten kış, o yüzden eğer 75 derecelere kadar sorun olmuyorsa bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Attığınız görüntü NVIDIA denetim masasında mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasında, 80 dereceye kadar normal, 85 sınırın.

Teşekkür ederim, işten sonra bugün flash ile BIOS'u güncelleyeceğim. Dediğin her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bugüne kadar verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim. Sana ekran kartı zamlarından önce sistem almak istiyordum; senin sayende dengeli bir sisteme sahip oldum. Teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim.

Rica ederim önemli değil, sistem tam zamanında alındı, % de 50 zam muhabbeti şimdiden piyasayı etkiledi, küçük küçük oynuyorlar fiyatları, indirimli fiyatları hep normal satış fiyatına liste fiyatlarına çekiyorlar. İşin içine girdikçe sistemi iyileştirirsin, arka plandaki gereksiz programları falan devre dışı bırakırsın, daha stabil hale gelir.

Rica ederim önemli değil, sistem tam zamanında alındı, % de 50 zam muhabbeti şimdiden piyasayı etkiledi, küçük küçük oynuyorlar fiyatları, indirimli fiyatları hep normal satış fiyatına liste fiyatlarına çekiyorlar. İşin içine girdikçe sistemi iyileştirirsin, arka plandaki gereksiz programları falan devre dışı bırakırsın, daha stabil hale gelir.

Başlangıçta çalışan uygulamaları kapattım fakat arka plan için nasıl kapanıyor bir bakayım internetten.

Başlangıçta çalışan uygulamaları kapattım fakat arka plan için nasıl kapanıyor bir bakayım internetten.

Başlat menüsüne sağ tıklayın - ayarlar - sol menüde uygulamalar - uygulamalar menüsü içinde; başlangıç ayarı var, burada program listesi ve yanlarında açma kapama sekmeleri var, Armoury Crate, Copilot, OneDrive, Microsoft Store, Edge tarayıcı gibi, programların sekmenisini kapatabilirsin.

Yani aynı ekran kartını kullanıyorum. 72-73 derece üstüne çıktığını görmedim ağır kullanımda. Hatta benim soğutucum kule tipi. Bana çok normal geldi ama 80 üzerine çıkarsa o zaman düşünelim bir sorun olduğunu.

O zaman okey 80leri çok görecegini sanmıyorum dün bir 76 falan gördüm o kadar.