La Grande Aquila
Uzman
Merhaba dostlar üstatlar,
Evlilik sebebiyle (nakit sıkışıklığı) ve PS5 Pro'ya geçeceğimden dolayı geçen yıl haziran ayında kurduğum sistemimi satmak zorunda kalıyorum. Aşağıya detaylarını bırakacağım sistemimi ve ekipmanlarımı ne kadara satabilirim? Ben 110k fiyat girdim ama parçaların iyi kaliteli olduğunu düşündüğümden dolayı yazdım, siz arkadaşlardan fikir almak istediğim için böyle bir konu açıyorum. Umarım konu açma ihlali yapmıyorumdur (sadece fikir amaçlı açıyorum ilanı). Herhangi bir ilan numarası vs paylaşmayacağım sadece donanım parçalarını yazacağım şimdiden teşekkür ederim.
Kasa hariç diğer parçaların kutusu vardır. Hepsi garantilidir sorunsuzdur.
Sistem özellikleri;
Ekran kartı: INNO3D RTX5070 Twin
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X.
İşlemci soğutucu: Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB.
Anakart: ASUS B650M-K
RAM: Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 16x2 = 32 GB.
SSD 1: 1TB Samsung 990 Pro - V9P1.
SSD 2: 1TB Kioxia Exceria Pro.
Kasa: Kyber Mesh 750W 80+Gold
Monitör: Lenovo Legion R27qe 2K 180Hz IPS.
Ekipmanlar
Klavye: SteelSeries Apex 5 TKL mekanik (OLED ekranlı) (kutusuz-faturasız) yeni gibi çiziği kırığı yok az kullanılmıştır.
Kulaklık: HyperX Cloud 3 kablolu (kutulu)
Mouse: Logitech G402 (kutusuz-faturasız)
Webcam: Logitech C270 720p (KFG)
Evlilik sebebiyle (nakit sıkışıklığı) ve PS5 Pro'ya geçeceğimden dolayı geçen yıl haziran ayında kurduğum sistemimi satmak zorunda kalıyorum. Aşağıya detaylarını bırakacağım sistemimi ve ekipmanlarımı ne kadara satabilirim? Ben 110k fiyat girdim ama parçaların iyi kaliteli olduğunu düşündüğümden dolayı yazdım, siz arkadaşlardan fikir almak istediğim için böyle bir konu açıyorum. Umarım konu açma ihlali yapmıyorumdur (sadece fikir amaçlı açıyorum ilanı). Herhangi bir ilan numarası vs paylaşmayacağım sadece donanım parçalarını yazacağım şimdiden teşekkür ederim.
Kasa hariç diğer parçaların kutusu vardır. Hepsi garantilidir sorunsuzdur.
Sistem özellikleri;
Ekran kartı: INNO3D RTX5070 Twin
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X.
İşlemci soğutucu: Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB.
Anakart: ASUS B650M-K
RAM: Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 16x2 = 32 GB.
SSD 1: 1TB Samsung 990 Pro - V9P1.
SSD 2: 1TB Kioxia Exceria Pro.
Kasa: Kyber Mesh 750W 80+Gold
Monitör: Lenovo Legion R27qe 2K 180Hz IPS.
Ekipmanlar
Klavye: SteelSeries Apex 5 TKL mekanik (OLED ekranlı) (kutusuz-faturasız) yeni gibi çiziği kırığı yok az kullanılmıştır.
Kulaklık: HyperX Cloud 3 kablolu (kutulu)
Mouse: Logitech G402 (kutusuz-faturasız)
Webcam: Logitech C270 720p (KFG)
Son düzenleyen: Moderatör: