UATORN 8
Uzman
İşlemci (i5-14400F) ve ekran kartı (RTX 5070) ikilisiyle oyunda 100 FPS almama rağmen AC Black Flag Resynced anlık takılmalar ve donmalar yüzünden sanki 10 FPS alıyormuşum gibi hissettiriyor.
Denediğim Çözümler:
Bu arada oyunu Ubisoft+ üzerinden oynuyorum ve ana oyun çıkmadan önce Assassin's Creed Shadows: Claws of Awaji DLC'sini 4K Ultra ayarlarda tek bir takılma bile olmadan bitirmiştim.
Denediğim Çözümler:
- Hyper-Threading'i kapattım.
- Resizable BAR ayarını hem açıp hem kapatarak denedim.
- Eski NVIDIA sürücülerine geri döndüm.
- Grafik ayarlarını düşük, orta, yüksek olarak değiştirdim; hatta ışın izlemeyi (Ray Tracing) bile kapattım ama durum aynı.
- Kontrolcü modunu 'hibrit' yerine sadece DualSense'ya da sadece XBOX olarak ayarladım (İki kolla da ayrı ayrı denedim).
- Monitörümde G-Sync'i açıp, oyun içi dikey senkronizasyonu (V-Sync) ve FPS sınırını kapattım.
- Aynı şeyi oyun televizyonumda dikey senkronizasyon ve FPS sınırı açıkken de denedim (Hem NVIDIA uygulamasından hem de oyun içinden FPS'i sabitledim), hiçbir şey değişmedi.
- RTSS (RivaTuner) üzerinden frametime (kare zamanlaması) ayarlarını yapmayı denedim.
Bu arada oyunu Ubisoft+ üzerinden oynuyorum ve ana oyun çıkmadan önce Assassin's Creed Shadows: Claws of Awaji DLC'sini 4K Ultra ayarlarda tek bir takılma bile olmadan bitirmiştim.
Son düzenleyen: Moderatör: