RTX 5070 Tİ Coil Whine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkasama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
1. yazdığım metin işe yaramadı mı?
2. belki coil whine ekran kartındadır. Kartı farklı bir sistemde deneyebilir misiniz?
Metini denedim zaten kart tutucu vardı kutuda onu yerlestirdim ama faydası olmadı cok raahatsız etmeye basladı psikolojık olarakta dikkatimi cekiyor.
28 yasında İstanbulda yasayan beyaz yakalı calısanım zaten eve geldiğimde 2-3 saat oynuyorum. Paradan kacmıyım akarı kokarı olmayan bir sistem alayım hem kaliteli vakit gecireyim hem ugrasmıyım demistim. ekran kartı montajımıda zaten recep baltas abimin videolarına bakıp yapmıstım montajda sorun oldugunu dusunmuyorum.
Kısıtlı bir vaktim var onuda magaza ev arası kocaman kasayı tasımakla ekran kartını sök tak yaparak heba etmek istemiyorum.
Umarım bir yolunu bulurum zaman icerisinde veya bi cozum uretilir.

Ek olarak bugun kasayı actıgımda anakarttaki coillerden geliyor gibi aldım sesi bire de onun moıntajına bakcagım.

İade, garanti şansınız var ise gönderin. Açıkçası çözümü ya kart değişim ya da iadedir. Onun dışında pek bir yolu yok.

Merhaba hocam geçmiş olsun ne yaptınız son durum nedir?

Başka bir konudada belirtiğim gibi coil whine direk olarak garanti kapmasına girmez, her coil whine olan iade edilemez, markaların ve servislerin kendi prosedürleri vardır, coil whine durumda çıkan gürültü desibeli ölçülür ve tolerans içindeki bir durum sonuç alınırsa ürün değişimi yapılmaz, anca belirtilen coil whine desibel toleransının üstünde bir değer çıkarsa doa raporu çıkabilir ve bu durumda iade prosedürü başlar.

Hazır sistemler komple sistem olarak değil parça bazında garantilidir sistemde hangi parçada coil whine varsa onu garantiye yollamanız gerekir, 2 parçada varsa 2 parçayıda yollamanız lazım, bu parçalara servisler sizin kadar özenli davranmayabilirler çünkü ellerinde 100 lerce bu durumda işlem bekleyen ürün vardır, yani servise doğru düzgün çalışan (coil whine hata sayılmadığı için böyle diyorum) bir parçayı yollamak bazen pek mantıklı olmayabilir.

Kişisel kanaatim iade işlerine girmeden önce coil whine'ı azaltma yollarını deneyin, ses dediğiniz gibi katlanılamayacak bir vaziyetdeyse son çare iade denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…