Halo

Becerikli
Ekran kartım RTX 5070 Ti. Hikayeli oyun senede 2-3 defa oynuyorum, ağırlık olarak CS, FPS türü veya Battle Royale tarzı oynuyorum ve almışken 280 ya da 360 Hz almayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeğenim şu konuyu okuduktan sonra ASUS alasım pek yok, biraz baktım da garanti konusunda sorun yaşayan çok.

Yeğenim şu konuyu okuduktan sonra ASUS alasım pek yok, biraz baktım da garanti konusunda sorun yaşayan çok.

Eğer 500Hz alacaksanız fazla alternatif yok zaten. Samsung G60SF bakabilirsiniz. Fiyatı da daha uygun.

Yiğenim şu konuyu okuduktan sonra ASUS alasım pek yok biraz baktım da garanti konusunda sorun yaşayan çok.

Teknoloji şans işidir, birkaç kişi sorun yaşıyor diye koskoca markayı kötülemeye gerek yok. Benim de monitörde sorun çıktı, iade ettim mesela, ASUS'tu. Bu ikinci ASUS monitör, bunda da sorun çıktı. Bu sefer satıcı iade kabul etmedi, THH başvurdum. Yani THH ile de çözülebilir bir şey bu durumlar. Marka olarak iyi, en iyilerin başında gelir bana göre. Adamlar hep ilkleri üretiyor. Adamlar mesela dünyanın ilk 27 inç 4K OLED'ini ASUS üretti; PG27UCDM.

Son düzenleyen: Moderatör: