RTX 5070 Ti için hangi model alınmalı?

casper04

Uzman
Colorful

Colorful RTX 5070 Ti Battle AX NB EX mu, ASUS RTX 5070 Ti Prime mı tercih edilmeli? İki kart arasında kaldım. 9800X3D ile kullanacağım.

İfadeler: D4C
Colorful olanın soğutması iyi gayet, Asus için fazladan para vermeye gerek yok. Görünüş olarak da bence Colorful daha iyi.

Anladım. Ben Asus’a daha sıcak bakıyorum gerek marka kalitesi gerek garantisi bakımından ama kararsız kaldım biraz çünkü bu modeli ufak kasalara göre yapılmış sanırım ama yine de Asus tercih edeceğim gibi. Inno nasıldır? Fiyatından çok kafam rahat etsin modundayım çünkü ama işte en fazla 55 bin civarına bakıyorum ki Asus da 55 bin değil biliyorum da indirimlerde falan yakalayabilirsem düşünüyorum o fiyatlara almayı yani.

Coilwhine bombası colorful mu hocam evet alınır eğer coilwhine ı umursamıyorsan.
Yok hocam mümkünse problemsiz olsun. Ben Asus’a daha sıcak bakıyorum gerek marka kalitesi gerek garantisi bakımından ama kararsız kaldım biraz çünkü bu modeli ufak kasalara göre yapılmış sanırım ama yine de Asus tercih edeceğim gibi. Inno nasıldır? Fiyatından çok kafam rahat etsin modundayım çünkü ama işte en fazla 55 bin civarına bakıyorum ki Asus da 55 bin değil biliyorum da indirimlerde falan yakalayabilirsem düşünüyorum o fiyatlara almayı yani.

Colorful olanın soğutması iyi gayet, Asus için fazladan para vermeye gerek yok. Görünüş olarak da bence Colorful daha iyi.
Ben Asus’a daha sıcak bakıyorum gerek marka kalitesi gerek garantisi bakımından ama kararsız kaldım biraz çünkü bu modeli ufak kasalara göre yapılmış sanırım ama yine de Asus tercih edeceğim gibi. Inno nasıldır? Fiyatından çok kafam rahat etsin modundayım çünkü ama işte en fazla 55 bin civarına bakıyorum ki Asus da 55 bin değil biliyorum da indirimlerde falan yakalayabilirsem düşünüyorum o fiyatlara almayı yani.

Aynı konuyu tekrar tekrar açarak bir yere varamazsınız. Önceki konunuzda ne dendiyse onu alın.
Önceki konuda bu dendi. "isterseniz bu 2 kart için yeni bir konu açabilirsiniz." Bende öyle yaptım.

Asus Prime bence gereksiz. Boşa fazla para vermeyin derim.

ASUS Prime bence gereksiz. Boşa fazla para vermeyin derim.

Sff'miş o da o kafamı kurcaladı 2.5 slot diye yani o yüzden anlamsız geldi ama ismi ASUS sağlam diye düşünmüştüm. Colorful da coil whine çıkıyormuş üstteki arkadaş öyle demiş kararsız kaldım şu an açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…