RTX 5070 Ti OC ile 5080 seviyesine getirilebilir mi?

En kötü ihtimalle 5080 Trio yine 5070 Ti TUF'dan iyi o halde değil mi? Hayır Zotac AMP vs. alasım var ancak marka sicilini kirletti. Zotac Solid'de var beyaz çok güzel kart. 5080 bunlar tabii.
En kötü 5080, en iyi 5070 Ti'den daha iyi stok hallerinde evet.

5070 Ti'de eksik üniteler var o açığı naparsan yap kapatamazsın.

Sence Zotac Solid alınır mı hocam?
Ben marka-model seçmeyen birisiyim, Gainward gibi bir markayı kullanabilen birisiyim yani, bana sorarsan alınır @LH44 sorarsan alınmaz, VC'li model ise al, testleri izle diğer modeller ile çok fark var mı, bu seride hotspot yok o yüzden vram+gpu sıcaklığı kıyasına bak, fan devirleri-rpm vesaire. İndirimde yakalandığı zaman alınır diye düşünüyorum. Power Limit kaç o kartta? %100 olan hiçbir modeli alma aksi taktirde farklı modelin BIOS yazman lazım mesela Zotac Amp Extreme modelinin BIOS'u Solid'e yazman gerekir.

Sence Zotac Solid alınır mı hocam? Gaming Trio'dan iyi mi?
İyilik tartışılır, silikon şans tamamen. Astral'den daha iyi çıkabilir Zotac'taki ama Astral performansı bekleme tabi, daha sıcak çalışır muhtemelen. Zaten undervolt+oc beraber ilerleyeceğin için sıcaklık çok sorun olmaz. Eğer düz %120 power limit +400 core +3000 memory vereceğim dersen o problem. Stabiliteyi etkiliyor çünkü.

AMP Extreme'de alabilirim bu arada. Onu alayım mı? O Solid'den daha iyi sanırım. @LH44 önermeme sebebi zamanında 5090'ların yanmış olması.

Ben marka-model seçmeyen birisiyim, Gainward gibi bir markayı kullanabilen birisiyim yani, bana sorarsan alınır @LH44 sorarsan alınmaz, VC'li model ise al,

Hop hop ben Gainward/Palit düşmanı değilim. Phoenix V1 ve S, GamingPro V1 ve S düşmanıyım.
Yanlış anlaşılmasın.

AMP Extreme'de alabilirim bu arada. Onu alayım mı? O Solid'den daha iyi sanırım. @LH44 önermeme sebebi zamanında 5090'ların yanmış olması.
5080 problem olacağını sanmam, yayıncı arkadaş kullanıyor 5080 Extreme modelini, tek sıkıntısı fandan gelen cızırtı sesiydi, onu da söküp gresledikten sonra mevzu çözüldü 3-5 ay sonra bu problemi yapmıştı %100 devire yaklaşırken, bunların hepsi şans faktörü. Bu model alınabilir extreme olan. Fena değil.

En kötü ihtimalle 5080 Trio yine 5070 Ti TUF'dan iyi o halde değil mi? Hayır Zotac AMP vs. alasım var ancak marka sicilini kirletti. Zotac Solid'de var beyaz çok güzel kart. 5080 bunlar tabii.
Hocam ben şahsen colorfulun 5080ini çok beğeniyorum he bir de gigabyteın aorus master 5080ini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…