RTX 5070 Ti & R7 7800X3D sistem için 2K vs 4K monitör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helcikopter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 435
  • Etiketler Etiketler
    5070ti

helcikopter

Gelişen
Arkadaşlar selamlar, 5070 Ti 7800x3d sistemim var. Yeni OLED monitör almak istiyorum. 27 veya 32 inç çözünürlükte alacağım ama 2K mı yoksa 4K mı karar veremedim. 5070 Ti için 2K kartı diyenler var ancak 4K'da kartı kullanan ve gayet rahat şekilde idare ettiğini ve sorun yaşamadıklarını söyleyen arkadaşlarım var. Sizin fikirleriniz nedir acaba?

CS 2 oynuyorum ama 1280x960'ta oynuyorum 2K ve 4K çözünürlükte. Bu çözünürlükte sorun yaşacağım için benQ CS amaçlı monitörüm var. Bu monitörü hikayeli oyunlar, film vs. amaçlı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K 27 inch oled öneririm. Ekran kartım RTX 4070 TI SUPER. Mümkünse WOLED panelli oled monitör alın. Çünkü QD OLED panelli monitörlerde siyahlar ortam ışığında renk değiştiriyor. Bu kabul edilemez bir kusur. Hikayeli oyunda siyahlar çok önemli, oled alma sebebi resmen.
O sebeple kullanmakta olduğum Woled panelli Asus oled monitörü tavsiye ederim:

Hocam bu monitörü almayı planlıyordum tavsiye eder misiniz? Odam aşırı aydınlık değil eğer bununla ilgisi varsa. Genelde işten sonra akşamları pc başına geçiyorum.
Şiddetle tavsiye ederim.

Battlefield 1, Battlefield 2042 ve Division 2'de HDR açık çok zevkli ve efsane oluyor. HDR destekli oyunlarda seviye atlıyor monitör. Hele ki linkini atacağım videolar gibi içeriklerde vay be dedirtiyor:

Hocam sadece şuna takıldım 32inçte alabilirim. 32inç bir oled monitör 4K hikayeli oyunlarda çok keyifli olacaktır diye düşünüyorum ama yaklaşık 70-80cmlik bir mesafede oturuyorum acaba çok mu büyük olur emin olamadım. Tavsiyeniz var mı acaba?

Ekrana çok yakınsın bence 32 inch fazla büyük gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…