Merhaba, son güncellemelerden sonra ekran bir anda kilitleniyor ve sonra siyah ekrana düşüyor (WattMan tarzı). NVIDIA tarafında yaşayanlar var mı? Tek bende mi problem var? Bu arada oyun oynamasam da olabiliyor, boş boş internette gezerken.
Merhaba, son güncellemelerden sonra ekran bir anda kilitleniyor ve sonra siyah ekrana düşüyor (WattMan tarzı). NVIDIA tarafında yaşayanlar var mı? Tek bende mi problem var? Bu arada oyun oynamasam da olabiliyor, boş boş internette gezerken.
Evet benim de başıma benzeri gelmişti. Sürücü kaynaklı bir durum ve hiç NVIDIA kaynaklı olabilir diye de aklımın ucundan bile geçmemişti maalesef. DDU ile sürücüyü sil kendin tekrar son sürümü kur eğer son sürümde bu sorun oluyorsa sırayla önceki sürümleri dene.
Merhaba, sistemim bu şekilde. 4 gün önce PC’yi açtım ve fanların RGB’leri yanmıyordu, CPU ışığı kırmızı yanıyordu fakat görüntü geliyordu, PC’yi kullanabiliyordum. Ondan sonra Reddit’te gördüğüm bir postta yazılım hatası olduğunu gördüm ve bir dosya indirip sorunu çözdüm. Dün yine aynı problem oldu fakat bu sefer görüntü gelmedi. Fişi kapatıp açtım ve düzeldi. (Reset atamıyorum veya PC’yi güç tuşundan kapatamıyorum bu arada.)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. DDU ile silip elle yükleyeceğim. Nvidia tarafına geçince direkt uygulama üzerinden takılıyordum fakat pek doğru değil sanırım bu şekilde yapmak.