Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Ne kadar bütçe gerektiğinden emin değilim. Kasa için 7-8 bin lira gerekiyorsa biraz daha çıkabilirim. Anakart 10 bin lira, sıvı soğutucu içinde 10 bin lira olabilir. Mümkünse Amazon'dan almak istiyorum, 6 taksit vadesiz orası yapıyor.
Bu bütçelerde tavsiyem mATX bir anakart almamak. Tabii port sayısı benim için yeterli diyorsan tercihin B650M Gaming Plus olsun. Anakart için fazla bütçe ayırmaya gerek yok bence 7800X3D için. Düzgün bir B650 yeterli.
Kasa ve AiO için o bütçeleri ayırmaya gerek yok. H7 Flow alıp Arctic Liquid Freezer II 420mm alıp geçebilirsin.
Ne kadar bütçe gerektiğinden emin değilim. Kasa için 7-8 bin lira gerekiyorsa biraz daha çıkabilirim. Anakart 10 bin lira, sıvı soğutucu içinde 10 bin lira olabilir. Mümkünse Amazon'dan almak istiyorum, 6 taksit vadesiz orası yapıyor.
Bu bütçelerde tavsiyem mATX bir anakart almamak. Tabii port sayısı benim için yeterli diyorsan tercihin B650M Gaming Plus olsun. Anakart için fazla bütçe ayırmaya gerek yok bence 7800X3D için. Düzgün bir B650 yeterli.
Kasa ve AiO için o bütçeleri ayırmaya gerek yok. H7 Flow alıp Arctic Liquid Freezer II 420mm alıp geçebilirsin.
Sistem mi toplasam yoksa hazır sistem mi alsam bilmiyorum. Hazır sistemlerde taksit olmuyor, Amazon’dan sistem toplamak istiyorum; 6 taksit seçeneği var ama emin olamıyorum.
Amazon’da baktığım parçalar:
RTX 5070 Ti TUF Gaming: 52 bin TL
Ryzen 7 7800X3D: 15 bin TL
MSI MAG B650 Tomahawk: 10 bin TL
Hazır sistem alayım diyorum ama parçaları değiştiremiyoruz, çoğunda PSU sıkıntılı oluyor. Kararsız kaldım, ne önerirsiniz?