Bütçe
30.000 TL

strblv

Çalışkan
Herkese merhaba. Beyaz bir sistem topluyorum ve bazı parçaları aldım, bazı parçalarım eksik. Eksik olan parçalar için yardımınızı rica ediyorum. Yakın hissettiğim parçaları " ⭐ " ile belirttim.

Mevcut parçalar:

CPU: RYZEN 7 7800X3D
GPU: INNO3D RTX 5070 Ti X3 OC WHITE
RAM: CORSAIR VENGEANCE 2X32 GB DDR5 6000 MHZ C30 WHITE
Depolama:

Eksik parçalar:

Belirttiğim gibi sistemimi beyaz topluyorum. Önereceğiniz parçalarda bunu unutmazsanız sevinirim. Bazı seçenekleri belirledim ama illa bunlar olacak demiyorum; bu daha iyi dediğiniz varsa önerebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki eksik parçalar için ayırdığım bütçe maksimum 30.000 TL ama daha düşüğü daha mutlu eder.

Kasa:

Anakart:

PSU:
Burada yakın olduğum hiçbir parça yok. Gerçekten zorlandığım bir parça. Mümkünse coil whine istemiyorum.

İşlemci soğutucu:
Sıvı soğutmanın estetik görüntü dışında uzun süreli kullanımlarda kule tipinden daha kötü olduğunu okudum, yanlışsa düzeltin lütfen. Bundan dolayı beyaz kule tipi bir soğutma istiyorum. Phantom Spirit'i çok duydum, keşke beyazı olsa ama maalesef yok. Burada öneri parçalarınızı bekliyorum.

Kasa:
Bu kasa çok hoşuma gidiyor, tercih etmek tamamen size kalmış fakat bu paralara egzoz fan çıkmayan kasaları ben şahsen almam.

Güç kaynağını yukarıdaki hocam önermiş iyi model

Anakart:
İyi model üsteki attığınız ile tek fark WI-FI7 eğer kullanacaksanız bunu alın pek değişen bir şey yok başka

Toplam 23.449TL ediyor üsteki PSU ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim MSI'ın Gaming Plus'ın Gigabyte Eagle'a göre kötü kaldığı taraf nedir ve 1st Player güç kaynakları hakkında pek duymadım korumaları vs iyi midir? bir de işlemci soğutucu olarak ne önerebilirsiniz beyaz renkte kule soğutma olarak