ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB bu model mi tam olarak SFF olan mı? Eğer bu ise yazın sıcaklık değerleri nedir? GPU hot spot ve VRAM lütfen yazar mısınız​

hocam daha dün aldım ürünü henüz sistemi toplamayı bitiremedim kullanamadım. Kullanıcı arkadaşlar ikimizi de aydınlatırsa çok iyi olur. Vatan'da indirimli olan oydu o yüzden aldım msi-asus almayacaksanız diğer markalarla arasında ciddi fark yaratacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

3090'ı satmayıp 6000 serisini bekleseydiniz keşke. Şu an alacağınız hiç bir kart sizi uzun yıllar idare etmeyecektir 4K çözünürlükte.

4K Low-medium canımı sıkmaz dersen, indirimde RX 9070 veya RTX 5070 al.

Kartını 1-2 sene sonra satıp 6070 Ti'ye geç derim. VRAM oranları ve yeni teknolojileri ile saf güç ve FPS olarak çok daha yüksek çıkacak deniyor.

9070Xt kullanıcısıyım 2K'da kullanırım diye aldım ama her oyunda 4K'da kullanıyorum. Ultra detaylar FSR 4 kalite modunda 60 FPS'in çok üzerinde yüksek performans alıyorum her oyunda, orta seviye I5 bir CPU ile kullandığım halde.

Mesela Forza Horizon 6 çıktı Ray Tracing'de dahil 4K çözünürlük ekstrem grafik detaylarında yani her şey full+full 80-100 FPS alıyorum. Vram kullanımı 11.5-12 GB.

4K'da her iki kartta üzmez, ciddi fiyat avantajından dolayı da 9070XT tavsiye ediyorum.

9070Xt kullanıcısıyım 2K'da kullanırım diye aldım ama her oyunda 4K'da kullanıyorum. Ultra detaylar FSR 4 kalite modunda 60 FPS'in çok üzerinde yüksek performans alıyorum her oyunda, orta seviye I5 bir CPU ile kullandığım halde.

Mesela Forza Horizon 6 çıktı Ray Tracing'de dahil 4K çözünürlük ekstrem grafik detaylarında yani her şey full+full 80-100 FPS alıyorum. Vram kullanımı 11.5-12 GB.

4K'da her iki kartta üzmez, ciddi fiyat avantajından dolayı da 9070XT tavsiye ediyorum.
Bu sonuçları hangi sürücü ile aldın? Dün 26.5.2 güncellmesi geldi ve FH6 desteği gelmiş. Eğer 26.5.1 sonuçlarıysa 26.5.2 ile FPS artışı gözlemledin mi?

Bu sonuçları hangi sürücü ile aldın? Dün 26.5.2 güncellmesi geldi ve FH6 desteği gelmiş. Eğer 26.5.1 sonuçlarıysa 26.5.2 ile FPS artışı gözlemledin mi?
Forza Horizon için yayınlanan 26.5.2 sürücü güncellemesi %20-30 performans kazanımı sağlıyor RX9000 kartlarda. 26.5.2'ye sonradan güncelledim 15-20 FPS kazancım oldu.