Bence de hocam Çok teşekkür ederim hocam.Yani kısa vadede yatırım bu kartlar kadar artmayabilir. Üretim daha da azalır fiyatlar 2X olur zor değil. 2-3 sene idare ederim diyorsanız 6000 serisi çıkınca alırsınız. Tabii bunlar varsayım belki hiç kriz olmaz belki de senelerce olur 6000 serisi bile çıkmaz.
Fırsat kaçırma korkusu yaşıyorsunuz. Ya bir daha alamazsam, ya şu olursa ya bu olursa? Gelecek için güvenli alan yaratmaya çalışıyorsunuz gayet doğal içinizden ne geçiyorsa yapın hocam. İçinizdekini yapmadığınızda hep sizi dürter durur.
Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Rica ederim hocam.
Bakalım hocam düşündüğüm ilan var ona soracağım.Bence direkt geç bekleme bile akşamına alabiliyorsan al.
Şenol Güneş
Uzman
Katılıyorum, 5070 gayet güzel performanslı bir kart. Altın olmasa bile başka şeyler yapın. 2021'de de mining furyası yüzünden millet kart alamıyordu. Belirli dönemler böyle kıtlıklar veya piyasanın alt üst olma durumları oluyor. Sırf bunun için 5070'den 5070Ti'a ben şahsen geçmem, karar sizin.Ben olsam altın alırdım elindeki karttan memnun isen.
Ben 2070'ten 5070'e gectım cag atladım. Bence 10 15 FPS ıcın 15 20k vermeye gerek yok.
Ona verecegım parayı yatırım yapmayacaksam ıslemcı yukseltirdim.İşlemcin cok ıyı degılse.
Ben 2070'ten 5070'e gectım cag atladım. Bence 10 15 FPS ıcın 15 20k vermeye gerek yok.
Ona verecegım parayı yatırım yapmayacaksam ıslemcı yukseltirdim.İşlemcin cok ıyı degılse.
Ben olsam altın alırdım elindeki karttan memnun isen.
Kararımı verdim bi an mantıklı gelimişti Ti almak fakat %30 fiyat farkı ödeyerek %15 daha fazla performans almak mantıklı gelmedi elimdeki parayı gümüşe yatırdım.Katılıyorum, 5070 gayet güzel performanslı bir kart. Altın olmasa bile başka şeyler yapın. 2021'de de mining furyası yüzünden millet kart alamıyordu. Belirli dönemler böyle kıtlıklar veya piyasanın alt üst olma durumları oluyor. Sırf bunun için 5070'den 5070Ti'a ben şahsen geçmem, karar sizin.
Kararımı verdim bir an mantıklı gelimişti Ti almak fakat %30 fiyat farkı ödeyerek %15 daha fazla performans almak mantıklı gelmedi elimdeki parayı gümüşe yatırdım.
Boyle seylerde gaza gelmemek gerekiyor. Normalde ben iPhone 17 alacaktım hiçbir yerde bulamadım 1 tane Pro buldum extra 40 bın verdim pişmanım açıkçası.