Bütçe
90.000 TL

22723

Uzman
Selam. Bir tanıdığınımızın arkadaşı vatan da çalışıyor gelsin sistem toplarız ona demiş. Vatandan RTX 5070'li bir sistem toplasak monitör dahil ne kadara gelir ortalama? 90bin TL civari olursa eğer makul olabilir. O fiyata 5070 sistem toplanmıyor ise RTX 5070 Ti'li laptop bakacağım tekrardan.
AMD'nin 9070xt de olabilir. Ram tercihen 32gb olmuyor ise idarelik daha düşük kullanılabilir.

@Ayhan Dönmez @LH44 hocalarım yardımcı olma şansınız var mı?

Son düzenleme:
5070'lerin fiyatına genelde 9070 XT olur. "AMD kullanmam" gibi bir takıntınız yoksa daha makul bir kart aslında. 5070 Ti desktop gücünde bir kart. Bu da laptop 5070 Ti'dan belirgin bir şekilde önde olması demek.

5070'lerin fiyatına genelde 9070 XT olur. "AMD kullanmam" gibi bir takıntınız yoksa daha makul bir kart aslında. 5070 Ti desktop gücünde bir kart. Bu da laptop 5070 Ti'dan belirgin bir şekilde önde olması demek.
Hayır takıntım yok. Sadece taksit ve üniversite başkent çıkmaz kyk gidersem kasa biraz sorun olabilir sadece.

Vatan normal piyasadan biraz yukarıda satıyor ama toplanır. @LH44 @Xbox 360E @Ayhan Dönmez
"Biraz" fazla iyimser açıkçası. 🙃

Selam. Bir tanıdığınımızın arkadaşı vatan da çalışıyor gelsin sistem toplarız ona demiş. Vatandan RTX 5070'li bir sistem toplasak monitör dahil ne kadara gelir ortalama? 90bin TL civari olursa eğer makul olabilir. O fiyata 5070 sistem toplanmıyor ise RTX 5070 Ti'li laptop bakacağım tekrardan.
AMD'nin 9070xt de olabilir. Ram tercihen 32gb olmuyor ise idarelik daha düşük kullanılabilir.

@Ayhan Dönmez @LH44 hocalarım yardımcı olma şansınız var mı?

Ben önereyim sistemi ama "şart" olduğu için Vatan'dan önericeğimi belirteyim.

"Biraz" fazla iyimser açıkçası. 🙃

Ben önereyim sistemi ama "şart" olduğu için Vatan'dan önericeğimi belirteyim.
Hocam maksat önce bir fiyat belirlemesi olsun ona göre gidişat hakkında tekrar konu açarım babama önce vatandan toplarsak ne kadara geliyor onu söylemem lazım. Sonra belki fikri değişir. Laptop alma serüvenim 3 hayır ile beni uğurladığı için.

Monitör dahil olursa sevinirim.