Detaylar
Kim cevapladı?62.000 TL madem çok yüksek bir tutar senin için, o halde neden satın alıyorsun? 
Eğer DLSS/MFG takıntın yoksa fiyat ve performans dengesi konusunda AMD'ye yönelebilirsin. RX 9070 XT alabilirsin. Sanırım bu kart RTX 5070 Ti rakibiydi. Herkes çok övüyor.
Böylece daha dengeli para harcamış olursun. Alışveriş yaparken kendimizi kaptırmamak lazım.
Eğer DLSS/MFG takıntın yoksa fiyat ve performans dengesi konusunda AMD'ye yönelebilirsin. RX 9070 XT alabilirsin. Sanırım bu kart RTX 5070 Ti rakibiydi. Herkes çok övüyor.
Böylece daha dengeli para harcamış olursun. Alışveriş yaparken kendimizi kaptırmamak lazım.
Ne için ekran kartı alıyorsunuz? Oyun için mi? Oyun için ise hangi oyunlar için? Şuan kullandığınız sistem nedir?
MrTakovic
Çalışkan
62.000 TL madem çok yüksek bir tutar senin için, o halde neden satın alıyorsun?
Dostum aslında bütçe olarak sıkıntım yok ancak riske atmak istemiyorum. Şuanda hem üniversite de okuyorum hem de çalışıyorum ödeyemezsem gümleyecek bu yüzden daha alternatiflere yöneliyorum.
Oyun için alacağım, şuanda Ryzen 9 7950x ve 32 GB DDR5 6000 MHz Ramli sistemim var.Ne için ekran kartı alıyorsunuz? Oyun için mi? Oyun için ise hangi oyunlar için? Şuan kullandığınız sistem nedir?
CS2 oynuyorum genelde ve arada sırada RDR2.
İşte demek istediğim bu. Bütçe konusunda risk hissediyorsan alışveriş yaparken kendimizi frenlemeyi öğrenmeliyiz.Dostum aslında bütçe olarak sıkıntım yok ancak riske atmak istemiyorum. Şuanda hem üniversite de okuyorum hem de çalışıyorum ödeyemezsem gümleyecek bu yüzden daha alternatiflere yöneliyorum.
Neyse çözüme odaklanalım. Benim tavsiyem RX 9070 XT hala. NVIDIA ve AMD'nin güncel kartlarını daha iyi takip eden arkadaşlar da önerilerini yaparlar zaten. İyi sosyaller.
Şuan ki ekran kartınız ve PSU modeliniz nedir?Oyun için alacağım, şuanda Ryzen 9 7950x ve 32 GB DDR5 6000 MHz Ramli sistemim var.
CS2 oynuyorum genelde ve arada sırada RDR2.
Winner
Üstün
ARC serisine bak.Selam arkadaşlar, paraya kıyıp RTX5080 aldım ancak 62 bin lira çok yüksek bir tutar benim için. Kargoda iptal etmeyi planlıyorum. Alternatif aynı performansı verecek veya daha iyi performans verecek ekran kartı önerebilir misiniz?
MrTakovic
Çalışkan
RTX 3060 OC ekran kartı, Asus Rog Thor 850W Platinyum PSU
RTX 3060 OC ekran kartı, Asus Rog Thor 850W Platinyum PSU
Smmmhunter
Üstün
Arada indirime giriyor. Sapphire'in 9070XT'leri sorun çıkarabiliyor diye biliyorum.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-