RTX 5080 neden PCI-e X8 5.0 görünüyor?

@Yakuza gibi düşünüyorum, Apex ayarında yok mu bir B850? ITX kartları saymıyorum, mATX ve ATX olarak soruyorum.

@Yakuza gibi düşünüyorum, Apex ayarında yok mu bir B850? ITX kartları saymıyorum, mATX ve ATX olarak soruyorum.

Bunlar harici yok.

@MAH0A B850M-K ya da B850M Force istemiyorsan tabii.

CUDIMM sana yaramayacak diyorlar.

Apex'in sana ekstra bir kazancı olmaz bu karta kıyasla. 1 DPC kartların hepsi öyle, OC yapmayacak adama yaramaz. @Xalionis

Cami hocası iyi tanıtmış da M-die olması işi bozuyor. tRFC 160 ns altı yemiyor bunlar, minimum 150 ns. @MAH0A

Son düzenleme:
Ben A die ile mutluyum hocam, zaten gaming sistem. 48GB kapasiteye ihtiyacım olmaz önümüzdeki 5-7 yıl için tahminim. Belleklerin silikonu da iyi denk geldi. Belki de ondan bana yaramaz dediniz orasını tam anlamadım . 1.46V 26-36-36-96 gibi düşünüyorum benim kitleri. 1.45 yapabilseydi etiketi öyle koyarlardı zaten.

PCH sistemlerini kesinlikle önermiyorum. Maalesef iş PR ile ürün iteleme işine dönmüş. İyisi de vardır illaki ama 10 sistemden 1-2 tane iyi olması kurtarmıyor.

PCH sistemlerini kesinlikle önermiyorum. Maalesef iş PR ile ürün iteleme işine dönmüş. İyisi de vardır illaki ama 10 sistemden 1-2 tane iyi olması kurtarmıyor.
Valla hemen hemen tüm kanallar öyle yapıyor maalesef. D.A. olsun V.O.K olsun hiçbirini beğenmiyorum. Bilinmeyen donanımları veya bilinen ama kendilerinin kullanmayacağı malı millete F/P diyip iteliyorlar.

Millette alıyor bunları, sonra nerede görsem hep şu meşhur yazıyı görüyorum:

"Sistem yüksek FPS veriyor ama akıcı hissetmiyorum, neden?"

3 kuruşa 5 köfte yok. Şimdiki sistemler eskiye nazaran çok daha karmaşık olduğundan dolayı daha hassas ve aksine bu devirde çok sağlam malzemeli sistem toplamak şart. O PCH vs gibi sistemler DDR2-3 döneminde falan olsaydı iş yapabilirdi ama artık sökmüyor.

Apex'in sana ekstra bir kazancı olmaz bu karta kıyasla. 1 DPC kartların hepsi öyle, OC yapmayacak adama yaramaz. @Xalionis
Her şeyi manuel ayarlamak gerekiyormuş sanırım, öyle okudum forumlarda. Uzun ömür, stabilite, kafa ağrısı olmadan kullanmak için Apex vs. daha mantıklı geldi ve neredeyse hiç hâkim olmadığım konular olunca bir korkmadım değil Tachyon'dan o yüzden. Al sata gider diyorsanız alayım dursun kapalı kutu.

Bu platform optimum performans almak istiyorsan elle manuel ayarlanmak zorunda, düz EXPO açılıp geçilemez. Gerçek anlamda çöpten hallice ayarlıyor, bir anlamı olmaz. Rehberdeki gibi ayarlamak lazım, tek CCD'lere 6000-6600 1:1 mod, 2 CCD'lere 8000-8400 1:2 mod. 6600 ve 8400 herkesin harcı değil zaten, normal kullanıcı 6000-6200 ve 8000 1:2 ayarlayıp geçer. Bunlarda bile sıkıntı yaşayacaktır, deneyim gerektiriyor. Deneme yanılma bundan sonrası, doğru metodu öğrendikten sonra. Limitler, sınırlar belli zaten. Fiziksel zarar durumu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…