RTX 5080 & Ryzen 7 9800X3D sisteme Enermax Revolution III 1000W güç kaynağı alınır mı?

Bütçe
12.000 TL

Kurosaki

Üyecik
Selamlar, 5080, 9800X3D ve 64 GB RAM'li sisteme Enermax Revolution III 1000W PSU almayı düşünüyorum. Lakin çok fazla inceleme bulamadığım için tereddütte kaldım. 1000W olduğu için sisteme her türlü güç verir diye düşünüyorum; lakin asıl merak ettiğim güvenlik kısımları. Sağlam bir PSU mudur? Ani elektrik dalgalanması veya kesintisinde sistemi tehlikeye atar mı? Fiyatı yüzünden çok cazip geldi; lakin başka güç kaynaklarına da açığım, 10 bin küsürlere kadar bütçem var. Tavsiyeniz var mıdır?

1000W yeter de ben olsam bu sisteme enermax almazdım hocam. 5080 + 9800 X3D az para değil, PSU'da daha çok test edilmiş modellere giderdim. Elektrik dalgalanması için de PSU'dan çok UPS'e güvenmek lazım.

Tavsiyem fiyat,performans olarak. 6k

Cevaplar var başka konuda incele istersen.

Son düzenleme:
Alınır sağlam model.

Boşta kafa ütülüyor

Başka PSU bakma F/P vs. high class sisteme high class psu.

Gereksiz pahalı.

Bende 1200WATT Gold olanı var 12bin küsur o da, tık yok sessiz ve uzun yıllar kullanılacak. Bütçesine ve o sisteme alınabilecek en iyi PSU'yu önerdik, daha iyisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…