Mesut
Başarılı
Merhaba, ilk konumu açmış bulunmaktayım. Yeni bir sistem toplayacağım. Ekran kartımı RTX 5090 olarak belirledim; fakat sıvı soğutmalı olan modeli mi almalıyım yoksa hava soğutmalı olanı mı, karar veremedim.
Birkaç video izlediğimde sıvı soğutucuların 60 derece civarlarında kaldığını gördüm ve daha serin çalışabileceğini düşünüyorum. Hava soğutucuların ise kasanın içini ekstra ısıtacağını düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz, hangisi alınmalı? Biraz görselliğe ve şıklığa da bakıyorum. Kasamın içinde hangi modelin yerleşimi daha iyi olur, bunun için de yorumlarınızı bekliyorum. Modellerde borular farklı noktalardan çıkıyor, bu da montajı ve görüntüyü direkt olarak etkileyecek.
Şimdiden teşekkürler.
- Sıvı Soğutuculu Modeller:
Birkaç video izlediğimde sıvı soğutucuların 60 derece civarlarında kaldığını gördüm ve daha serin çalışabileceğini düşünüyorum. Hava soğutucuların ise kasanın içini ekstra ısıtacağını düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz, hangisi alınmalı? Biraz görselliğe ve şıklığa da bakıyorum. Kasamın içinde hangi modelin yerleşimi daha iyi olur, bunun için de yorumlarınızı bekliyorum. Modellerde borular farklı noktalardan çıkıyor, bu da montajı ve görüntüyü direkt olarak etkileyecek.
Şimdiden teşekkürler.
- Kasa: Hyte Y70 Touch
- İşlemci: 9950X3D - 360mm sıvı soğutmalı.
- Sıvı Soğutuculu Modeller:
- AORU GeForce RTX™ 5090 XTREME WATERFORCE 32G
- ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC 32GB GDDR7 512 Bit DLSS 4 Sıvı Soğutuculu Ekran Kartı
- MSI RTX 5090 32G Suprim Liquid SOC G5090-32SLS 512 Bit GDDR7 32 GB Ekran Kartı
- Asus RTX 5090 ROG Astral BTF OC Edition ROG-ASTRAL-RTX5090-O32G-GAMING 512 Bit GDDR7 32 GB Ekran Kartı
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G GDDR7 DLSS 4 512 Bit Ekran Kartı
Son düzenleyen: Moderatör: