Zamanında 120 bin TL civarına RTX 5090 alanlar, kartın parasını 3-5 kere amorti etti bile. :D FUD'a kapılmayıp o zamanlar kartı alsaydık keşke. @Yakuza :D

Eriyen kart videoları sıklaşmaya başlamasaydı alacaktım işte sırf korkudan.

Atın ölümü arpadan olsun, Akıllı köprü arayıncaya dek deli suyu geçer kafasında olup biraz da dikkat edenler hala yola devam.

Eriyen kart videoları sıklaşmaya başlamasaydı alacaktım işte sırf korkudan.

Bu duruma şirketin bahanesi hazır, soketin iki tarafında da ısı kontrolü yapan sensör takılması gerekiyor, kablonun kaliteli olması gerekiyor, kabloyu avangers ekibine uzaydan sipariş veririz, vibranyum karışımı yaparlar bro.

Burada 6500 dolar. Bırak 6500'ü 3000 bile etmez aslında. Hele o lanet konektör varken asla alınmaması gereken kartların başında yer alıyor.

RTX Pro 6000 1.1milyon TL, al birini vur ötekine.

Bu duruma şirketin bahanesi hazır, soketin iki tarafında da ısı kontrolü yapan sensör takılması gerekiyor, kablonun kaliteli olması gerekiyor, kabloyu avangers ekibine uzaydan sipariş veririz, vibranyum karışımı yaparlar bro.

Ne zaman okudum hatırlamıyorum, bu zihni sinir projenin amacı PCB'den yer kazanıp maliyet düşürmekmiş güyya.

Sisteme extra sensör koymak lazım, sıcaklıklar yanma derecesine ulaştığında, sistem uyarı vererek kendini kapatsın.
Bataklığı kurutmadıkça sinek avına çıkmak saçma. Bu mühendislik faciası konektöre sahip kartların toplatılıp daha düzgün bir standarta geçilmesi gerekiyor. Bahsettiğiniz şeyler daha önce denendi ve halen daha yanıyorlar.

Bataklığı kurutmadıkça sinek avına çıkmak saçma. Bu mühendislik faciası konektöre sahip kartların toplatılıp daha düzgün bir standarta geçilmesi gerekiyor. Bahsettiğiniz şeyler daha önce denendi ve halen daha yanıyorlar.

Evet geçici önlemler çözüm değil.

Ne zaman okudum hatırlamıyorum, bu zihni sinir projenin amacı PCB'den yer kazanıp maliyet düşürmekmiş güyya.
Eski kartım R9 295X2 Devil 13’te 4x8-pin güç girişi vardı. Her kablo 150 W verse ve PCIe slotundan da 75 W alsa, toplamda 675 W’a kadar rahatlıkla beslenebilir.

1789403213867.webp