Detaylar
Kim cevapladı?Hans, sam, tony, johnny, herkel, Frank'ler rahatlıkla alabiliyorken, biz sadece ekrana ekmek banarız.
An itibari ile aldım bir delilik yaparak.
ExellionTR
Başarılı
Güle güle kullanın hocam. Bir inceleme paylaşırsanız seviniriz.
batuhan02
Başarılı
Hayırlı olsun hocam.
Güle güle kullanın hocam. Bir inceleme paylaşırsanız seviniriz.
Aldım ama şu an düşünüyorum biraz daha mı beklesem 125000 TL verdim dolar kuru uçuş yapar diye korkumdan sipariş geçtim ama modeli araştırdığımda pek içime sinmedi.
Bir de şu anki mevcut sistemim yeterli olur herhalde PSU dışında 14600KF var 4K besler gibi 4K monitör almıştım zaten sıra sıra komple güncellesemmi diye düşünüyorum.
ExellionTR
Başarılı
Aldım ama şu an düşünüyorum biraz daha mı beklesem 125000 TL verdim dolar kuru uçuş yapar diye korkumdan sipariş geçtim ama modeli araştırdığımda pek içime sinmedi.
Fiyatlar stok sorunları bitince illaki düşecek. Açık konuşmak gerekirse acele etmişsiniz. Eksik rop muhabbetleri, kablo erimeleri vs. derken 5000 serisi bekleneni sunamadı. Bu kadar para verip bir de sorunlu bir karta denk gelirseniz yazık olur.
Fiyatlar stok sorunları bitince illaki düşecek. Açık konuşmak gerekirse acele etmişsiniz. Eksik rop muhabbetleri, kablo erimeleri vs. derken 5000 serisi soğuttu kendinden. Bu kadar para verip bir de sorunlu bir karta denk gelirseniz yazık olur.
Asıl ondan korkuyorum üstüne bir de mesut çevik kanalında yeni video gördüm kondansatör patlama muhabbetide çıkmış 5090'larda vallahi tırstım bu kadar para verip sorunlu kart almak istemem.
batuhan02
Başarılı
Asıl ondan korkuyorum üstüne bir de mesut çevik kanalında yeni video gördüm kondansatör patlama muhabbetide çıkmış 5090'larda vallahi tırstım bu kadar para verip sorunlu kart almak istemem.
Kart değil de daha çok satıcı arkasında durur mu diye düşündüm ben satıcıyı ilk defa gördüm çünkü.
Kart değil de daha çok satıcı arkasında durur mu diye düşündüm ben satıcıyı ilk defa gördüm çünkü.
Peşin ödeme yapmıştım tek çekim iptal ettim şu an stoklara geri gelir kart ama satıcı ve bu yeni sorun korkuttu büyük ihtimal 2 ay daha bekleyeceğim direkt olarak elimdeki sistemi çıkarıp 5090 veya duruma göre 5080 hazır sistem alacağım.
Yahya Nuroğlu
Uzman
O sırada 200 TL'lik harcama yaparken bile 50 tane hesap yapan ben.
Hocam iyisini yaptınız bence. Yeni çıkan her şey önce yüksek fiyattan çıkar. Ben bu fiyatta kalmayacağını düşünüyorum.Peşin ödeme yapmıştım tek çekim iptal ettim şu an stoklara geri gelir kart ama satıcı ve bu yeni sorun korkuttu büyük ihtimal 2 ay daha bekleyeceğim direkt olarak elimdeki sistemi çıkarıp 5090 veya duruma göre 5080 hazır sistem alacağım.