ilkeryuksel
Uzman
Founder edition özellikle 2000 dolar olabilir gibi söylentilerde var. Daha yüksek soğutucu ve OC modellerin fiyatını tahmin edemiyorum.
Bende aynı yolun yolcusu olacağım sanırım. Artık üretim bandından çekmeye başlamış olabilirler. İyi bir fiyata bulursam neden olmasın..Fiyata bak. 5000 serisini bekleyeyim diyordum ama iyi ki 4070 Super'i alıp geçmişim.
Bende aynı yolun yolcusu olacağım sanırım. Artık üretim bandından çekmeye başlamış olabilirler. İyi bir fiyata bulursam neden olmasın.
Kesinlikle katılıyorum, ülke artık ne alırsan kârdır sistemine döndü.. yarın ne olacağını bilemiyorsun.. Bende eldeki 2 farklı Kit RAM'leri - Kutulu işlemci ve fanlı şekilde letgodan satışa çıkarttım. Mevcut ekran kartımı da aynı şekilde satışa ekleyeceğim. Anca öyle olacak gibi..En mantıklısı hocam. 3060'lı AM4 sistemi güncelleyeli birkaç hafta civarı oldu ( hepsini vade farksız en az 4-6 taksitle aldım). Ekran kartı + monitörü satarak yeni işlemci + anakartımın parasını da çıkarttım. Şimdi bakıyorum, aldığım tüm parçaların fiyatı 2-3 hafta içerisinde artmış. Bekledikçe kaybediyoruz.
Kesinlikle katılıyorum, ülke artık ne alırsan kârdır sistemine döndü. Yarın ne olacağını bilemiyorsun. Bende eldeki 2 farklı kit RAM'leri - kutulu işlemci ve fanlı şekilde Letgo'dan satışa çıkarttım. Mevcut ekran kartımı da aynı şekilde satışa ekleyeceğim. Anca öyle olacak gibi.