Bende aynı yolun yolcusu olacağım sanırım. Artık üretim bandından çekmeye başlamış olabilirler. İyi bir fiyata bulursam neden olmasın.

En mantıklısı hocam. 3060'lı AM4 sistemi güncelleyeli birkaç hafta civarı oldu ( hepsini vade farksız en az 4-6 taksitle aldım). Ekran kartı + monitörü satarak yeni işlemci + anakartımın parasını da çıkarttım. Şimdi bakıyorum, aldığım tüm parçaların fiyatı 2-3 hafta içerisinde artmış. Bekledikçe kaybediyoruz.

En mantıklısı hocam. 3060'lı AM4 sistemi güncelleyeli birkaç hafta civarı oldu ( hepsini vade farksız en az 4-6 taksitle aldım). Ekran kartı + monitörü satarak yeni işlemci + anakartımın parasını da çıkarttım. Şimdi bakıyorum, aldığım tüm parçaların fiyatı 2-3 hafta içerisinde artmış. Bekledikçe kaybediyoruz.
Kesinlikle katılıyorum, ülke artık ne alırsan kârdır sistemine döndü.. yarın ne olacağını bilemiyorsun.. Bende eldeki 2 farklı Kit RAM'leri - Kutulu işlemci ve fanlı şekilde letgodan satışa çıkarttım. Mevcut ekran kartımı da aynı şekilde satışa ekleyeceğim. Anca öyle olacak gibi..

Kesinlikle katılıyorum, ülke artık ne alırsan kârdır sistemine döndü. Yarın ne olacağını bilemiyorsun. Bende eldeki 2 farklı kit RAM'leri - kutulu işlemci ve fanlı şekilde Letgo'dan satışa çıkarttım. Mevcut ekran kartımı da aynı şekilde satışa ekleyeceğim. Anca öyle olacak gibi.

Sahibinden, dolap gibi uygulamalara da yükleyin hocam Letgo piyasası çok hızlı değil maalesef. Yeni yıl gelmeden almak lazım. Zamlar yine tadımızı kaçıracak.