Çıkmasının ne faydası var ki, arada sistemlere bakıyorum. 5070 üstü 100 bin küsürlü paralara satılıyor. Acayip pahalı maalesef. 2K oyun deneyimi isteğim çöp olacak bu gidişle.

@Platon, konu açın bütçe belirtin tek tek toplayalim 2K cözünürlükte oynamak için sistemin 100 bin TL küsurlü olmasına gerek yok hatta bu fiyat fazla bile.
Ben en az 5 sene götürsün istiyorum ama yine uygun bir şey toplarız dersen konu açayım hocam. 2K oynayacağım diye sürekli sistem değiştiremem, OLED'de almak istiyorum çünkü.

Ben en az 5 sene götürsün istiyorum ama yine uygun bir şey toplarız dersen konu açayım hocam. 2K oynayacağım diye sürekli sistem değiştiremem, OLED'de almak istiyorum çünkü.

Yani AMD kartlarla ilgili bir sorunuz yoksa 9070XT ve en azından 9600X yeterli olur tabii bütçe cıkarsa islemci iyileştirilmesi yönündeyim OLED ile ne kadar tutar kestiremediğimden net bir fiyat veremiyorum.

@Platon, siz konu açın biz toplayalım en mantıklısı bu olur bizim evde şu an misafirler geldi o yüzden belli bir süre yazamayacak gibiyim.