2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 2 Haziran 2025 #11 Margarinciftsıfırsıfır dedi: Anakartima baktim Z390D olarak geciyor. IO Ports'un altinda VMD setup bulunmuyor. Evet. Hem Linux hem de Windows bilgisayarimda birkaç farkli programla denedim. Genişletmek için tıkla... VMD sürücü ihtiyacı 11. Nesilde başlıyor, onunla alakalı değil. Ya indirdiğiniz ISO'da ya da kullandığınız bellekte sorun var, yeniden ISO indirin, farklı bellek varsa onunla deneyin.
Margarinciftsıfırsıfır dedi: Anakartima baktim Z390D olarak geciyor. IO Ports'un altinda VMD setup bulunmuyor. Evet. Hem Linux hem de Windows bilgisayarimda birkaç farkli programla denedim. Genişletmek için tıkla... VMD sürücü ihtiyacı 11. Nesilde başlıyor, onunla alakalı değil. Ya indirdiğiniz ISO'da ya da kullandığınız bellekte sorun var, yeniden ISO indirin, farklı bellek varsa onunla deneyin.
KS KS M Margarinciftsıfırsıfır Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 7 2 Haziran 2025 #12 20424 dedi: VMD sürücü ihtiyacı 11. nesilde başlıyor, onunla alakalı değil. Ya indirdiğiniz ISO'da ya da kullandığınız bellekte sorun var, yeniden ISO indirin, farklı bellek varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Yarin deneyecegim, teşekkürler.
20424 dedi: VMD sürücü ihtiyacı 11. nesilde başlıyor, onunla alakalı değil. Ya indirdiğiniz ISO'da ya da kullandığınız bellekte sorun var, yeniden ISO indirin, farklı bellek varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Yarin deneyecegim, teşekkürler.