Flox

Başarılı
Merhaba, Rufus üzerinden ISO’yu yazarken "ISO yansısı ayrıştırma hatası" uyarısını alıyorum. Farklı flaş bellekler denedim, Windows’un kendi aracıyla yazdırmayı denedim, Rufus’un eski versiyonlarıyla da yazdırmayı denedim fakat sonuca ulaşamadım. Acaba Microsoft üzerinden indirdiğim güncel ISO dosyasının bozuk olma ihtimali var mı?

1.webp

2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı genellikle ISO dosyası bozuk ise alırız. Rufus dışında alternatif bir program ile aynı ISO dosyasını yazmayı deneyin. Sonuç değişmez ise ISO bozuk demektir.

Ventoy kullanabilirsiniz.

Bu hatayı genellikle ISO dosyası bozuk ise alırız. Rufus dışında alternatif bir program ile aynı ISO dosyasını yazmayı deneyin. Sonuç değişmez ise ISO bozuk demektir.

Ventoy kullanabilirsiniz.

Merhaba ISO dosyasının hash kodunu kontrol etmeye çalıştım, internet üzerinde bulabildiğim en güncel Türkçe ISO'nun hash koduyla eşleşmediğini gördüm. Bu yüzden Ventoy ile kurulum esnasında diski biçimlendirdikten sonra herhangi bir hata alma korkusuyla tekrar ISO yazmam zor olacağı için o aşamaya geçmedim.

Buradan indirin ISO'yu:

2 belleğime de bu ISO'yu yazmayı denedim fakat hala aynı hatayı alıyorum.

Merhaba ISO dosyasının hash kodunu kontrol etmeye çalıştım, internet üzerinde bulabildiğim en güncel Türkçe ISO'nun hash koduyla eşleşmediğini gördüm. Bu yüzden Ventoy ile kurulum esnasında diski biçimlendirdikten sonra herhangi bir hata alma korkusuyla tekrar ISO yazmam zor olacağı için o aşamaya geçmedim.

2 belleğime de bu ISO'yu yazmayı denedim fakat hala aynı hatayı alıyorum.

ISO dosyasını nasıl indiriyorsun? WinRAR ile indirmeyi dener misin?

Selam tekrardan, laptop üzerinden ISO'yu yazdırabildim fakat bu sefer de ekteki hatayı alıyorum anladığım kadarıyla ISO'yu eksik yazmış. Daha sonra tekrar yazmayı denerim, teşekkürler.

Selam tekrardan, laptop üzerinden ISO'yu yazdırabildim fakat bu sefer de ekteki hatayı alıyorum anladığım kadarıyla ISO'yu eksik yazmış. Daha sonra tekrar yazmayı denerim, teşekkürler.

Recep ağabeyin verdiği ISO ile laptop üzerinden yazmayı denedim tekrar aynı hatayı aldım. Şimdi laptop üzerinden Windows'un kendi toolu ile deneyeceğim. Olmazsa direkt bootx64 dosyasını kendim eklemeyi deneyeceğim.

Merhabalar, dün gece başka bir cihaz üzerinden Windows'un kendi aracıyla ISO'yu flash belleğime yazdırdım. Formatımı sorunsuz bir şekilde atabildim. Maalesef hala ISO yansısı ayrıştırma hatasının çözümünü bilmiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu forum için fazla olmasa da 10'un üzerinde format attım sorunla karşılaşmadığım en fazla 2 format vardır, daha kaç fırın ekmek yemem gerekiyor bilmiyorum :)

Dosya Ekleri

• 1750783754745.webp
    1750783754745.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme: