23231

Becerikli
Merhaba. Rufus olmadan yazdırdım, yüzde yüz oldu sonra 0'dan yine başladı. Ben herhalde olmadı diye kapattım. Şu an gerçekten çıldıracağım. Nasıl USB'ye yazdırıp kuracağım? Bu gece acil kurmam lazım, yoksa peder bilgisayarcıda kazık fiyata yaptıracak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Rufus olmadan yazdırdım, yüzde yüz oldu sonra 0'dan yine başladı. Ben herhalde olmadı diye kapattım. Şu an gerçekten çıldıracağım. Nasıl USB'ye yazdırıp kuracağım? Bu gece acil kurmam lazım, yoksa peder bilgisayarcıda kazık fiyata yaptıracak.
Bilgisayarda işletim sistemi yüklü ise Rufus programı ile yazdırmadan Media Creation Tool indirerek Windows 10 kurabilirsiniz.

Dünyanın en kolay işlemi. Ayrıca ISO dosyasını seçtikten sonra bir ayar yapmana gerek yok, otomatik olarak seçilen ayarlar senin işini görecektir.

Buradan Ventoy'u indiriyorsun ve klasöre çıkarıyorsun. Ventoy2Disk.exe dosyasını çalıştırıyorsun.

1754245354597.webp

Bu şekilde ayarladıktan sonra:

1754245389477.webp

Buradan USB'ni seçip "Install" diyorsun. Gelen uyarılara evet diyorsun ve bitti. Daha sonra Windows 10 ISO dosyanı normal bir şekilde USB'nin içine kopyalıyorsun ve kopyalama işlemi bittikten sonra bilgisayarı USB'den boot ediyorsun. Gelen ekranda ISO dosyanı seçiyorsun ve "WIMBOOT" modunda başlat diyorsun. Orada biraz zaman alacaktır. İşlem tamamlandığında Windows kurulum ekranı normal bir şekilde karşına çıkacak ve kurulumunu yapacaksın. İşlem bu.