Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Windows 11 25H2'yi Rufus'ta "Çevrimiçi Microsoft hesabı gereksimini kaldır" seçeneğini işaretleyerek yazdırdım belleğe. Ama kurulumdan sonra tekrar kullandığım aktif Microsoft hesabımı Windows hesabına girip aktif etmek istiyorum, edebilir miyim yoksa otomatik olarak oluşturulan bu yerel hesap engeller mi bu durumu?

Aynı seçeneği seçerek Rufus'la format USB'si oluşturdum. Şu anda yeni bir yerel hesap ekleyebiliyorum. Yani sadece Windows kurarken geçerli olan bir seçenek.

Tekrar yerel hesap oluşturmak değil de hocam normal olarak Microsoft'a bağlı aktif çalışan bir hesaptan bahsetmiştim. Umarım oluşturulur ya.

Windows 11 25H2'yi Rufus'ta "Çevrimiçi Microsoft hesabı gereksimini kaldır" seçeneğini işaretleyerek yazdırdım belleğe. Ama kurulumdan sonra tekrar kullandığım aktif Microsoft hesabımı Windows hesabına girip aktif etmek istiyorum, edebilir miyim yoksa otomatik olarak oluşturulan bu yerel hesap engeller mi bu durumu?
Hayır.