Ruhi Çenet 3. Kez Kanalını Çaldırdı

Hayır anlamadığım nokta SpaceX ürünleri neden paylaşılıyor?

Yani altında bir şüphe aramadan nasıl çaldırabileceğini anlatayım.

1. Ya yanlışlıkla yine mailden bir linke tıkladı, yine gitti.
2. Ya da yeniden çaldırdığı ve hiçbir format, disk değişimi yapmadığı cihazından yeniden girdi.

Hocam ruhu çenet mailden gelen linke tıklayacak kadar akılsız biri mi? Sanmıyorum bence ya keylogger ya da yabancı bir hacker tarafından sağlam virüs yemisde olabilir. Ama 2. dediğinizde olmuş olabilir.

Onun yerinde olsam o bilgisayarı komple imha ederdim. Herhalde iyi paralar kazanıyordur.

Hocam ruhu çenet mailden gelen linke tıklayacak kadar akılsız biri mi? Sanmıyorum bence ya keylogger ya da yabancı bir hacker tarafından sağlam virüs yemisde olabilir. Ama 2. dediğinizde olmuş olabilir.

Öyle YouTube'un veri tabanından falan birinin hesabını almak yıllar önce bile zor bir şeydi şu an zaten imkansız, ek olarak ben mail yolu dışında başka bir şeyle çaldıracağını sanmam yani sanmak istemem çünkü bunun önlemini almıştır, ne kadar sağlam bir virüs olursa olsun, ilk çalışında hemen cihazını değiştirmeliydi önlem olarak.

Elon abimle ruhi abimi aynı masada görmek gururlandırdı ama şu bir başlamadı (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…