Ruhi Çenet 3. Kez Kanalını Çaldırdı

Reklam değilse bu afedersiniz ama aptallık olmuyor mu? Umarım hakaret algılanmaz çünkü amacım o değil. Reklamsa bile vizyonsuzluk.

Beni en çok üzen, adamın iş hevesinin kırılıyor olması. Türkiye'de böyle büyük, globalde iş yapan tek kanaldı bildiğim kadarıyla. Acaba bu sefer nasıl bir açıklama yapacak?

Ruhi Çenet abim heralde içlerine sızmaya çalışıyor.

Beni en çok üzen, adamın iş hevesinin kırılıyor olması. Türkiye'de böyle büyük, globalde iş yapan tek kanaldı bildiğim kadarıyla. Acaba bu sefer nasıl bir açıklama yapacak?
Hocam YouTube ile konuşsun tamamen hesabı erişime kapansın yani giriş çıkışları dursun sonra bütün kullandığı aygıtları formatlasın sıfır bir tane e-mail hesabı açsın YouTube hesabının e-mail adresini o yeni ile değiştirsin bu kadar basit yapılması gereken sonrada sağlam bir av yükler olur biter.

Bilgisayarına format atmıyor bu adam ondan oluyor. Ya da çok sağlam virüs yedi.

Dış güçlerin oyunu olsa gerek.

Eki Görüntüle 43884

Ajan 0 dayımı yolladım modemi sökmeye gidiyor şimdi (!)
Tabii canım dış güçlerin oyunu olmalı (!) yoksa artık uluslararası olan bir kanalın, kaldı ki kim bilir kaç tane firma ile çalışıyordur, belirli aralıklar ile üç kez çalınması, çalan kişilerin kripto dolandırıcıları olması ve o pazarda olması, hiç garip gelmiyor değil mi sana?

bir kez olur, hadi gitti aynı cihazdan bir daha giriş yaptı ikinci olur, ama üçüncü olmaz. Olursa da altında insanlar bir şey arar.

Reklam değilse bu afedersiniz ama aptallık olmuyor mu? Umarım hakaret algılanmaz çünkü amacım o değil. Reklamsa bile vizyonsuzluk.
Bir olur, iki olur, üçüncüde de aynı hata yapılmaz, zaten youtube ilk iki geri verişinde bile bu adama neler yapması gerektiğini, nasıl bir önlem alması gerektiğini, evde ki cihazların tamamından gerekirse "kurtulması" gerektiğini bile belirtmiştir.

Attığı her video kafadan 1 milyon izlenen bir adam bu elbette çalıştığı şirketler, sponsorlukları var, onlardan da uyarı almıştır. Dolaylı yoldan ben şüpheleniyorum, he umurumda mı değil tabii.

4. ne zaman gelecek acaba?

Değerli hocalarım arkadaşlarım böyle her şeyi bilen ilgi çekici şeyleri çeken insan nasıl çaldırıyor anlam veremedim aklımda ermez böyle şeylere biri bana anlatabilir mi? Çünkü çok kez çaldırdı. Bu da 3. oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…