- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Cookie ile girince direkt girebiliyorsun. Şifreye falan gerek kalmıyor.
Bunu gördüğüm anda kahkahayı patlatmıştım. Bu fotoğrafı gördüğü gibi kapatması lazımdı maili.
Dalgınlık falan diyenler vardı, neredeyse 9 milyonluk bir kanalı olan birisinin bu kadar basit bir hata yapmaması lazım.
- Makaleler
- 10
Kanal tokeni gidiyor direk 2FA filan etki etmez buna.
Ne bileyim direk linke tıklayınca da gitmesi lazım.
Linke tıklayınca gitmez. Bildiğin adam indirip programı eliyle çalıştırmış.
Astronotarda
Üstün
Kanalını geri alabilmesine ben de sevindim, ama bu kadar bilgili bir insanın buna nasıl düştüğünü anlamadım. Bir kuşkuya düşmedim değil.Herkesin bir boşluk noktası oluyor. "Müstehak, keşke geri alamasaymış" diyen ya da burada çok uyanık olduğunu sanan arkadaşların hayatları boyunca itiraf edemeyecekleri pek çok salaklık yaptığına yemin edebilirim. Bu üzücü bir durum ve kanalını geri alabilmesine sevindim.
- Makaleler
- 10
Daha önce siber güvenlik alanında çok kez eğitim verdim, bunlar yeri geldiğinde bilgilendirici eğitimlerdi yeri geldiğinde zararlı yazılım analizine yönelik eğitimlerdi ve hiç şaşırmıyorum. Şaşırdığım tek şey gerçekten profesyonel bir korumaya sahip olmaması, düzgün bir Av'yi o sistemde bulundursaydı yine sezgisel tespit algoritmaları sayesinde zararlı yazılım çalışmazdı. Artık eli yüzü düzgün bir anti virüs kullanır umarım kendileri.
Ben tersine mühendislik ve zararlı yazılım analizi üzerine çalışıyorum fakat benim sistemimde bile anti virüs açık. Sırf test için ayırdığım OS'imde bile temel Defender korumaları aktif![]()
Ben de ona şaşırıyorum. Dünya çapında 9 milyon abonesi olan bir kanal, yanında ise 10 farklı dilde kanalın var ve AV kullanmıyorsun. Direkt Allah'a emanet iyi bile dayanmış bu zamana kadar.
Elma ısıran
Üstün
Ne kuşkusuna düştün? Hangi büyük resmi gördün bu olayda?Kanalını geri alabilmesine ben de sevindim, ama bu kadar bilgili bir insanın buna nasıl düştüğünü anlamadım. Bir kuşkuya düşmedim değil.
Olabiliyor, insan işte...
Avast falan indirir büyük ihtimal şimdi de.Ben de ona şaşırıyorum. Dünya çapında 9 milyon abonesi olan bir kanal, yanında ise 10 farklı dilde kanalın var ve AV kullanmıyorsun. Direkt Allah'a emanet iyi bile dayanmış bu zamana kadar.
- Makaleler
- 19
Abi bu ne saçma hack? İlk önce o pdf ne yav onu ben bile daha iyi hazırlardım hiç güven vermiyor sanki virüs ye diye koymuşlar gibi. Ayrıca da kabak gibi virüs olduğu görünen dosyayı niye açarsın? Hayır 9 milyon abonen var insan kişisel bilgisayarına bir anti-virüs programı kurmaz mı ya? Büyük acemilik.Gerçekten şaka gibi. 14-15 yaşındaki çocuklara exe dosyasını açmayın diyoruz. Gitmiş exe dosyasını eliyle açmış. Bir de dolandırıcı olduğu çok belli bir şekilde duran bir mail. Neyse en azından kanal kurtuldu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.